Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mitol fugg, h kinek mennyire...

Mitol fugg, h kinek mennyire faj a csaszar utani heg?

Figyelt kérdés
Sokan irjak, h foldontuli fajdalom, sokan pedig h faj, de azert ki lehet birni. Tudok vmit tenni elore h elviselhetobb legyen?
2016. jan. 18. 09:03
 1/6 anonim ***** válasza:

gondold azt hogy iszonyatosan fog fájni, és mivel rosszabbra készültél mint ami volt azért elviselhető lesz :)

az első császáromra nem készültem váratlanul ért, öszintén megmondom csak az fájt mikor először felkellet kelnem. onnantól ugyan úgy mozogtam mintha misem történt volna.

a másodiknál tudtam hogy császár lesz előre felkészültem. iszonyatos volt. nagyon fájt. fájt mikor nyomták a hasam, fájt a súly amit ráhelyeztek, mikor levették őrjöngtem. az első felkelés nem fájt de utána alig tudtam menni.

ezt azért írtam le mert nekem kettő volt és teljesen más, pedig a fájdalom küszöböm nem változott.

szóval szerintem ezt majd akkor tudod meg ha túl leszel rajta.

2016. jan. 18. 09:35
 2/6 anonim ***** válasza:
teljesen egyedi. én nem bírom a fájdalmat, bőgök, ha beverem a lábujjam, nagyon féltem, és közel se fájt annyira, mint amivel riogattak. illetve nekem hatalmas löketet adott, hogy ott van a babák.
2016. jan. 18. 09:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Elsőnél nagyon nagyon fájt , sima szülésre készült,de végül császár lett, én nem számítottam ekkora fájdalomra,alig bírtam felkelni. Második szülésnél tudtam,hogy császár lesz és mekkora fájdalom, hát ahhoz képest fee annyira se fájt és igaz a felkelés fájt, de sokkal könnyebben ment és hamarabb felépültem.
2016. jan. 18. 10:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagyon fáj, de hogy földöntúli lenne, azt nem hiszem. Ennél sokkal nagyobb fájdalmaim voltak már az életben. Most sima szülésre készülök, úgy képzelem, az jobban fog fájni...lehet rosszul gondolom.
2016. jan. 18. 18:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Azt mondták ha erőltetem, vagyis mozgok, annál elviselhetőbb lesz. Úgy is tettem, és valóban, minden mozdulat picit könnyebb lett.
2016. jan. 18. 18:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért a földöntúli fájdalom erős túlzás,de fáj -ez tény.Nekem az első nagyon fájt,viszonylag sokáig,de én egy kicsit el is hagytam magam,ami nem tesz jót!A másodiknál már tudtam mire számítsak,ezért vagy sem,de csak minimális fájdalmam volt.A harmadik jobban fájt mint a második,de nem annyira mint az első.A negyedik fájt a legjobban és a legtovább!Ami szerintem segíthet: ne hagyd el magad,muszáj mozogni,ugyanakkor fontos,hogy ha úgy érzed pihenj le!
2016. jan. 18. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!