VBAC, ikrek. Szerintetek érdemes megpróbálnom császár után a természetes szülést?
Sziasztok!
26 éves anyuka vagyok, a kisfiam 3 éves, sürgősségi császárral született. Ikrekkel vagyok 10 hetes várandós.
Mostani orvosom nem támogatja hogy természetesen szüljek. Szerintetek érdemes lehet próbálkozni más orvosnál vagy inkabb egyezzek bele a programozott császárba? Ha van tapasztalatotok,vagy vbac szüléstörténetetek, esetleg ikreitek vannak,szívesen venném ha megosztanátok velem.
Köszönöm
Mivel a méhed akár duplája lesz a végén a szóló terhességedhez képest, gondolj bele, a császáros heged, még ha hálistennek nem is friss, mekkora feszítésnek lesz kitéve. Ezzel én tolófájásokat semmiképp nem kockáztatnék meg. Pedig jómagam is szüléspárti volnék.
Én progicsászáros voltam az ikreimmel, mert sajnos A baba faros volt, előtte volt természetes szülésem, így szerettem volna ezt is megpróbálni, nem jött össze, túléltem, nem volt semmi komplikáció egyébként.
A szakmai protokoll szerint vbac-nál nem nagyobb a kockázat, mint egyébként, ezért nem ellenjavallt a hüvelyi szülés sem. Nekem is az első császár volt, én lehet megpróbálnék keresni egy orvost, aki természetes szülés párti és van tapasztalata ikerszülésben. De én még nem vagyok ebben a helyzetben,Neked kell döntened. A program császárnál amúgy tényleg gyorsabb a felépülés, ha nincs semmilyen komplikáció egybként.
Ha mindkét baba befordulna én megpróbálnám a természetes szülést!
A császáros fiam 3 év 3 hónapos volt amikor megszületett természetesen a kishúga.Semmi komplikáció nem volt.Az orvosomban fel sem merült a császár,ő volt az egyetlen a környezetemben aki támogatott a természetes szülésben.
6-os vagyok.
ha mégis muszáj a császár valami miatt,akkor legalább várják meg míg beindul magától a szülés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!