Császár utáni időszakra miket szabad csinálni?
Figyelt kérdés
Első terhességem és császározni fognak sajnos.Eléggé félek.Maga a műtétről nagyon sokat olvastam.De a műtét utáni időszakról már keveset tudok.Miket kell vinni ilyenkor a kórházba?Lehet zuhanyozni utána ? Mikor szedik ki a varratokat.?Hordott valaki haskötöt vagy ilyesmit?2016. jan. 17. 08:32
1/4 anonim válasza:
Pont igy vagyok, 2 het es mutenek. Szoval nagyon erdekelnenek a valaszok.
2/4 anonim válasza:
Szia! Ugyan az a korhazi csomag mintha sima szules lenne.
Minket mutet utan 12 oraval talpra allitottak es irany zuhanyozni. Persze nem ugy, hogy minden csurom vizes legyen, de azert alulrol jol esett megmosdani. Verzes nekem 5 hetig volt.
Amit szabad: a baba koruli teendok! Fizikai kimelet 6 hetig es kb ennyi.
Ugyis erezni fogod, hogy mit birsz.
Minel tobbet setalsz, annal hamarabb gyogyulsz meg.
Haskotot vettem de nem tettem fel mert kellemetlen volt mar az is ha hozza ert. A varratokat kinek mikor szedik ki, de alltalaban 4-5 nap.
Nem kell felni, en sokkal de sokkal rosszabbra szamitottam!!!;)))
Kitartast!
4/4 anonim válasza:
2 hete csaszaroztak. Nem fajt se akkor se utana. A Mav korhazba 6 ora utan zuhany es fel kell kelned. Nekem 10 nap utan szedtek varratot. Haskotot 6 ora utan fel is tettem. 3 nap utan ugyanolyan volt a hasam mint elotte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!