Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csaszarmetszes utan milyen...

Csaszarmetszes utan milyen fajdalomcsillapitot kaptatok, ami hatott?

Figyelt kérdés
Van korkatozva h mennyit kaphat az ember?
2016. jan. 15. 20:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Algopyrint kaptam én is, amíg be volt kötve infúzió, abban adagolták, utána még pár napig bent volt a branül a kézfejemben, azon tolták az oxit továbbra is injekcióban, én meg automatikusan kértem mellé a fájdalomcsillapítást is. Nekem császár után 6 hét volt, mire újra járni tudtam rendesen, nagyon megviselt fizikailag.
2016. jan. 16. 00:15
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Második vagyok... nekem az első császár volt ikrekkel... jó egészséget kívánok :)
2016. jan. 16. 00:42
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

En 1x kertem ahogy ment ki az erzestelenito. Tramadol kapszulat adtak. Aludtam tole egy jot, a fajdalom is elmult. Utos cucc volt!!;))

Tobbet nem is kellett bevenni fajdalom csillapitot mert csak a megindulas volt kellemetlen.

2016. jan. 16. 02:54
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem felvaltva Iboprufent es Paracetamolt hoztak, azzal lehet szoptatni is. De csak az elso nap vettem be, foleg amikor az oxitocin infuziot kaptak.
2016. jan. 16. 11:21
 15/16 Vilcsianyuja ***** válasza:
#12 nektek is jó egészséget!
2016. jan. 16. 14:57
 16/16 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszolat!
2016. jan. 16. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!