Csaszarmetszes utan milyen fajdalomcsillapitot kaptatok, ami hatott?
Figyelt kérdés
Van korkatozva h mennyit kaphat az ember?2016. jan. 15. 20:23
1/16 anonim válasza:
algopirint. úgy adagolják a nővérkék...
2/16 anonim válasza:
akármilyet is, allergiás voltam rá :P beletették az infúzióba, én meg jól felpuffadtam.
Arnica Montana bogyót próbáld ki, első császárom után majd' elpusztultam, másodiknál összehasonlíthatatlanul gyorsabban talpra álltam! (merthogy a másodiknál szedtem ezt a bogyót)
3/16 anonim válasza:
Algopyrin. A kórházban csak azt adtak. Ha nagyon fájt injekció a fenékbe, ha nem annyira akkor tabletta. Itthon a patikustól kaptam egyet amit szoptatás mellett is lehet szedni.
4/16 anonim válasza:
Semmit, nem voltak fájdalmaim, pontosabban magas a fájdalom küszöböm, el voltam jól gyógyszer nélkül
5/16 Vilcsianyuja válasza:
Algopyrin igény szerint. Én infúzióba kaptam. Nem nagyon kellett könyörögnöm érte, mikor már kiment a spinális hatása és megkaptam a második adag oxitocint, akkor kértem és kaptam is gyorsan. Addig hősködtem, meg végülis nem is fájt annyira, de az oxi megviselt.
6/16 anonim válasza:
Amikor kiment a spinális érzéstelenítés hatása, akkor rögtön kaptam valami ütős cuccot az infúzióba, mert tényleg nem fájt a műtét helye. Másnap, amikor fel kellett kelnem, kivették az infúziót, és onnantól napi pár szem panadolt lehetett kérni a nővérektől, nem emlékszem pontosan mennyit. Első nap összesen kettő vettem be, utána való nap egyet, azután már nem kellett.
7/16 Vilcsianyuja válasza:
Nem szoktam hisztizni, ha negatívan értékelik a válaszom, de ezt most miért??? Ez volt, ezt tapasztaltam. Ebben mi a hiba, a haszontalanság? A kérdésre válaszoltam, nem?
8/16 A kérdező kommentje:
En zold kezet nyomtam mindenkinek! Vki megint rosszindulatuskodik...
2016. jan. 15. 21:46
9/16 anonim válasza:
Konkrétan minden válasz haszontalanra lett értékelve. Ergo az se jó, ha fáj és szedsz valamit, de az se jó, ha nem fáj és nem szedsz 😁
10/16 Vilcsianyuja válasza:
Bocs, látom azóta, hogy a többieket is lehúzták. Valaki tényleg trollkodik. De annak üzenem, hogy ikres császárom volt, nem önként kértem, és nem örültem neki. És a méhem elég nehezen húzódott össze. És második szülésnél ez alapból jobban fáj, természetes szülés után is, hát még ha dupla méretből kell összehúzódni heggel a méhfalban. Az oxit se kértem, tolták belém még két napig, mikor már nem voltam infúzión, akkor a combomba. De a lepontozó biztos inkább megdöglene, mint hogy felvágják meg gyógyszerezzék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!