Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van aki bánja már valamiért,...

Van aki bánja már valamiért, hogy természetes úton szült és a következőt császárral szeretné?

Figyelt kérdés
2010. márc. 26. 22:10
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
94%
Csak a felépülés tart sokkal tovább, meg a nagy hasi műtéti heg sem gyógyul ám pár nap alatt. Én is a szánalmasok közé tartozom, nekem orvosi okok miatt lett császár. 16 órát vajúdtam ugyan, másnap a babámat alig tudtam megtartani a karomban, annyira fájt a hasam, hogy nem tudtam napokig felegyenesedni. DE! Egy percig se bánom, mert így mindeketten jól vagyunk! Tudjátok mit? Így nagyon szívesen maradok szánalmas!:)
2010. márc. 27. 09:35
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Tovább tart a felépülés? Természetes szülés után 11 héttel még mindig szenvedek...
2010. márc. 27. 09:44
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

9:44-esnek

Mindig vannak kivételek a felépülésben. Van aki nagyon megszenvedi a gátsebet, van aki nem. És ugyanúgy a császárnál is van akinek könnyebben gyógyul, van akinek nem. Sok függ a fájdalomtűrő képességen is. Unokatesóm 1,5 héttel hamarabb szült, mint én (mind ketten császárral), és ugyanakkor jöttünk ki a kórházból, mert neki újra kellett nyitni a sebet, mert begyulladt. Egyik ismerős csajszi meg azt mondta, annyira fájt a gátsebe még 2 hónap után is, hogy rosszabb volt, mint a vajúdás. Erről ennyit.

2010. márc. 27. 10:56
 14/30 anonim ***** válasza:
52%
Igen, tovább tart. Ez egy nagy hasi műtét. Csak a magam és néhány ismerősöm , barátom nevében mondhatom, de hónapokig eltarthat. De nem vagyunk egyformák, biztos vannak szerencsésebbek, csak én nem ismerek egyet se:)
2010. márc. 27. 11:43
 15/30 anonim ***** válasza:
71%

Úristen!

Ez a szánalmas. Nem veszitek észre hogy ez egy meddő vita? Kinek ez a nehezebb, kinek az. A császárosok megsértve érzik magukat ha valaki a spontán szülés valja, és fordítva. Azért még nem kellene összeveszni.

Mindkét esetben lehet komplikáció. Hagyjuk meg az orvosoknak a döntést. Ha indokolt, egy jó orvos úgyis azt választja, és nem ti döntitek el.

2010. márc. 27. 18:45
 16/30 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Bocsi, a kérdésre nem is válaszoltam.

Spontán szültem, nem bántam meg. Ha nem lesz semmi probléma, a következőt is így szeretném. Sokat szakadtam, két napig szédelegtem, alig bírtam lábra állni. Nekem megért ennyit a kislányom. Érte nagyobb fájdalmakat is vállalnék.

2010. márc. 27. 18:57
 17/30 anonim ***** válasza:

Ha lehet szeretnem majd gyarapitani a szanalmas anyukak klubbjat.

42 ora vajudas utan szuletett meg a kislanyom.

Ugy szet szakadtam, hogy uj feneklyukam van es a csikolmban volt az utolso oltes.Kivul belul vartak.Tobb mint egy ora volt.

Mindez 6 hete tortent es ha nagyveceznem kell meg mindig potyognak a konnyeim.Nem tudok fel oranal tobbat ulni vagy 40-45 percnel tobbet setalni.

Szules kozben konyorogtem a csaszarart, de angliaban nem csinaljak meg.

Egyszer leirtam mar ide, hogy is szuletett meg a kislanyom.

Aki szanalmasnak tartja, ha csaszarral szeretnek szulni, olvassa el elotte, hogyan is szultem.

Ha meg mindig szanalmas leszek szamara hat legyen.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

2010. márc. 28. 00:08
 18/30 anonim ***** válasza:
Nekem az a véleményem, hogy teljesen mindegy, milyen úton születik meg egy gyerek! Ha valaki retteg a fájdalomtól, azt is megértem, fizessen érte, van olyan orvos, aki meg is kérdezi, hogyan kíván szülni, hiszen szíve joga! Én speciel szeretnék inkább császárral szülni, nagyon nagyon magas a vérnyomásom, napi 4 gyógyszert szedek, nem kívánok agyvérzést kapni szülés közben, ugyan már! Attól még lehet valaki jó anya, mert nem akar kívül belül szétszakadni!
2010. márc. 28. 14:22
 19/30 A kérdező kommentje:

Én is rettenetesen megszenvedtem a szüléssel, hatalmasat szakadtam, nagyon nagy volt a baba. Le a kalappal a 2. válaszoló előtt, 1 év alatt tartott teljesen rendbe jönni és ezek után vállaltál hüvelyi szülést, nem semmi! Nekem bő fél év kellett... rengetegnek tűnik, ahhoz képest más 6 hét után vígan szexel.

Szülésem óta sokat informálódtam, megmondom öszintén én féltem a medencefenéki izmokat is, annyira megviseli 1-1 vajúdás, kitolás, hogy 20-30 év múlva rossz esetben komoly problémákat okozhat. Császárnál legalább ez elkerülhető. Persze intimtornával lehet segíteni, de végleges megoldást az sem nyújt.

Na jó, tudom most sokan nagyon parásnak tartanak, de én elég komolyan sérültem (erre egyébként minimális az esély szülésnél) és lehet hogy ez a probléma nálam tényleg elő fog allni.

2010. márc. 28. 17:38
 20/30 A kérdező kommentje:
Ja bocs ha nem voltam egyértelmű, az inkontinenciára gondolok.
2010. márc. 28. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!