Gyakrabban elöfordul az elsö babánál a tulhordás? Ha igen akkor miért, és mennyivel szoktak tovább maradni, megvárják az inditást vagy azért elöbb jönnek?
Örülj, amíg egyben vagytok:-))
Hidd el, ő tudja, hogy mikor van itt az ideje, hogy kibújjo:-)
Én 29 hét óta veszélyeztetve voltam koraszüléssel, első baba, kislány, és túlhordtam 8 napot:-) 2 nappal az indítás előtt beilyedt és kibujt:-)
Ne félj, mert megérzi, gondolj arra, hogy jó ott neki, figyelik, és ha gond lenne, tesznek ellene. De nem lesz, előfordul a túlhordás, főleg hosszabb ciklusnál (nekem 38-40 naposak voltak).
És szex, szex, szex, és meleg fürdő (de nem túl meleg és max 20 percig)
Nekem az első babánál 3 héttel korábban megindították, mert nem volt jó szívhang, de nem tudom meddig maradt volna bent.
Most a kisfiamat 1 héttel túlhordtam, tudom milyen tehetetlen érzés. Próbáld magad elfoglani valamivel, pl. csinálj nagytakarítást(persze csak úgy, hogy ne vidd túlzásba!), meg nekünk a szex bejött. Másnap hajnalba kezdődtek a jóslófájások, igaz utána még 3 napig kínlódtam a kórházba, de nekem fájásgyengeségem volt.
Mindenesetre sok kitartást kívánok neked, próbálj meg nem görcsölni, nemsokára biztos elindul a babád kifelé.
Könnyű szülést kívánok, és jó egészséget.
Az én kisfiam (első baba) 4 nappal korábban jött, bár nekem feküdnöm kellett a 31. héttől, mert már kezdett nyílni a méhszáj. Ne aggódj! Biztos csak jól érzi magát odabenn és még lusta kijönni. Ha néhány nappal túlhordod, az még szerintem nem baj.
Kitartást és könnyű szülést!
2 hónapos baba anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!