Missed ab mennyire gyakori? Az első terhességnél fordul elő gyakrabban, vagy ez mindegy?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy már nekem van egy babám, most ismét kismama vagyok.Ugyanannyi az esélye ennek a szörnyűségnek, vagy talán kevesebb?Az első terhességem alatt is végig ezen paráztam:-S2011. jan. 13. 14:24
1/3 anonim válasza:
Felejtsd el a parát. Az esély a vetélésre minden terhességnél ugyanannyi, kb 1:5-höz. Hogy ezt tudod, most jobb? Ha nem ennyi lenne, akkor jobb lenne? Na ugye, hogy nem! Viszont a félelmein tárgyát könnyebben bevonzhatjuk, szóval sürgősen próbálj ezzel kezdeni valamit!
2/3 A kérdező kommentje:
Na azért a körmöm nem rágom tövig, csak azt hittem,egy kihordott terhesség után úgymond már megvolt a puding próbája,és pár dolog pl. hormonzavar, vagy nem megfelelő méhforma miatti vetélés már kizárható.
2011. jan. 13. 18:01
3/3 anonim válasza:
Hormonzavar sajnos bármikor lehet... :( A méh formája miatt meg csak akkor szokott vetélés lenni, ha valakinek kétszarvú a méhe, hátrahajló méh miatt pl. nem jellemző. Viszont az jó, hogy nem rágod a körmeidet :) A pozitív hozzáállás a lényeg, meglátod rendben lesz minden! Szurkolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!