Terhesség első harmadában böfögtetek kicsit gyakrabban? Normális ez? Olyan vagyok mint egy disznó. Mitől van?
Én is pont ilyen vagyok:D
Nekem nincs vele különösebb gondom...a párom jót nevet rajtam néha :P:))
Boldog babavárást
szia, te legalabb bofogsz, én viszont nem tudok csak gyomorfajassal kuszkodom naponta.a terhessgem elejen semmi gond nem volt a gyomrommal, most meg par napja minden aldott nap ugy erzem, mintha egy tegla sullyedt volna el benne, barmit is eszem, mindentol le all a gyomormukodes, gyakran van savam is es oklendezem, futok hanyni, de csak egy hatalmas bofi tor elo,mint aki eleteben sose bofizett. ha segiteni akarok magamon, muszaly kolat innom, aztan lassan enyhul, kepzelheted, hogy olyankor egesz bofi koncert hallhato:Dde hat mindenki mas
boldog babavarast.13 hetes
Szia!
Ne aggódj, csak picit ciki, de abszolút természetes dolog:) Én jártam úgy, hgy csuklanom kellett, sé egyidőben vele kiszaladt egy akkora böfi... Ráadásul épp apu irodájában voltam,:D Hát... Alig röhögtek munkatársai:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!