Van arra valami bevált praktika, hogy hogyan tudnám "megsürgetni" a szülést?
Figyelt kérdés
Keddre vagyok kiírva, és már minden mozdulat fáj. A kisfiam már 4 hete, az utolsó UH-n is nagy volt. Nem szeretném túlhordani.2008. szept. 14. 17:47
11/15 anonim válasza:
Gratulálunk!! És így akkor hány kilóval, hosszal született? Bizti szép nagy baba lett, mint az én fiam, 4,22vel és 53 cm-rel. De én 1 nappal hamarabb szültem a kelleténél. :)
12/15 A kérdező kommentje:
Súlyra nem olyan vészes 3850 gramm, viszont nagyon hosszú 59 cm. Aránylag keveset is esett vissza, 3750-nel jöttünk ki a kórházból.
Gratulálok a szép nagy lányzódhoz. Nem szívesen lettem volna a helyedben szüléskor.
2008. okt. 11. 11:22
13/15 A kérdező kommentje:
Bocs, kisfiadhoz gratulálok.
2008. okt. 11. 11:23
14/15 anonim válasza:
Csak lettél volna inkább a helyemben, uis röpke fél óra alatt minden fájás nélkül jött a világra első babaként. Nem is tudtam, h szülni fogok, úgy szaladtam a szülőszobára. :))
Ilyen könnyű szülést mindenkinek!
15/15 A kérdező kommentje:
A szülés nekem is gyors volt. Egyszerűen betoltak a műtőbe és császárrmetszéssel kiszedték a kisfiamat. Semmit sem éreztem. Most fájdogál a sebem.
Következő babához is ilyen szülést kívánok Neked!
2008. okt. 12. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!