Ha bejön valamelyik szülésmegindító praktika, mikor hat?
Figyelt kérdés
Pl. a szex, csak az időzítés miatt kérdezem. Azonnal, vagy pár óra múlva? Tudom, van akinek semmi sem hat, de azért én próbálkoznék.2010. febr. 4. 13:56
1/2 anonim válasza:
Ha véletlenül azonnal beindulna a szülés, akkor sem fog 5 perc múlva megszületni a baba. Amikor elindulnak a fájások vagy elfolyik a magzatvíz, még van pár óra a babáig.
Szóval nyugi :)
2/2 anonim válasza:
Az enyém nem praktika volt, hanem konkrét szülésindítás, méhszájtágító tablettát kaptam, jól meg is "ujjazott" az orvos, fáj is nagyon.
Ez volt este 10-kor, éjfélre lettek fájások, és 4.40-re lett meg a fiam.
A házi praktikák sokkal enyhébbek, szerintem este próbálkozz, és reggelre lehet hatása, én így csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!