Milyen "szülésmegindító praktika" vezetett nálatok tényleg szüléshez? (lépcsőzés, szex, bábakoktél. )
Nekem hogy melyik praktika vált be azt pontosan nem tudom,mert mindent kipróbáltam:D:D
Azt azért meg kell jegyeznem hogy én tuti császárosnak voltam elkönyvelve,de a dokim azt kérte hogy amíg nincsenek fájásaim ne piszkáljuk a babát:D 38 hetesen feküdtem be a kórházba mert nagyon sok volt a magzatvizem. Rémálom volt minden ott töltött panaszmentes nap. Szorgalmasan lépcsőztem amire a szülésznők azt mondták hogy fölösleges mert csak a tüdőmet terhelem le vele és elfáradok ill a lábaim bedagadnak. Egysze csak megkaptam az infót hogy a dokim hétfőn akarja megcsinálni a császározást,nem akartam hogy oxitocinnal indítsák meg a szülést (hogy legyenek fájásaim) így "hazamentem" és párommal szexeltünk egy nagyot...majd megittam a bábakoktélt,majd kitakarítottam a 2 szintes házunkat. D.e. 10-kor kezdtem bele a praktikákba,3/4 1-kor toltam le a koktélt,és egész d.u. takarítottam. 3/4 6-kor visszamentem hogy 2 perces fájásaim vannak. Este 20.55-kor már kint is volt a drágám. Ja..3 nappal a szülés előtt még csak a külső méhszáj volt 1 ujjnyi. Akkor mikor fájásaim voltak akkor már külső belső 1-1-ujjnyi volt... Szóval nekem bejött de hogy ezek közül melyik az jó kérdés ill. az is hogy ezek kellettek e hozzá...
Én bábakoktélt ittam, szerintem az segített. De biztosra nem lehet ezt megmondani, mert már akkor nagyon aktuális volt a szülés, lehet, hogy anélkül is megindult volna.
Kora délután, olyan kettő körül ittam meg, egy pici hasmenésem volt, de nagyon minimális, szóval olyan igazi hatása nem volt. Éjfél előtt folyt el a magzatvíz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!