Tényleg sokkal nehezebb császár után?
Figyelt kérdés
jövő héten lesz a császármetszésem és már többen ijesztgetnek, hogy milyen nehéz lesz nekem. nehezebb a felépülés, nem fogok tudni úgy rohangálni és nem szabad emelgetni. ez igaz? van egy 20 hónaposom, őt egész nap emelgetni kell és cipelni fel az emeletre. amikor pedig a tesót visszük/hozzuk, akkor babakocsival megyünk és azt is cipelem a 4.re. tényleg nem csinálhatom vagy nem fogom tudni ezeket megoldani hetekig?2015. nov. 28. 09:22
11/19 anonim válasza:
Elso vagyok megint.
A babakocsit nem tudod lent hagyni a taroloba? Vagy auto csomagtartojaba?
En csaszar utan par hettel hordoztam, olyan 2-3 hetes lehetett.
Viszont az autosulest, benne a babaval 3-4 nap mulva mar emeltem ( kenytelen voltam mert ket naponta jarnunk kellett a korhazba )
12/19 A kérdező kommentje:
se lift, se tároló, autót meg mindennap elviszi a férjem (kell a munkájához). ezen agyalunk már hetek óta, de nem sikerült megoldást találni.
valószínűleg a hordozás lesz a megoldás.
2015. nov. 28. 13:17
13/19 anonim válasza:
Azért az elsö pár (4-6) hétben - föként most a téli idöszakban - nem kellene a kicsit kivinni sétálni, jobb neki otthon.
14/19 A kérdező kommentje:
Jobban örülnék neki, ha nem kellene, de ennyit nem hiányozhat a nagyobbik az iskolából (és a kicsi is megbolondulna ennyi ideig bezárva). biztos sokan vannak, akik nem tudnak 6 hétig otthon maradni a nagyobb gyerekek miatt.
2015. nov. 28. 14:10
15/19 anonim válasza:
Nincs olyan szomszéd, aki ugyanoda viszi suliba a gyerekét? Hátha elvállalja jelképes összegért hogy pár hétig a tiedet is elviszi. De szerintem munkanélküli vagy friss nyugdíjas is kapható lenne rá vmennyi fizetségért. Nekünk se teli bébiszitterre, de szerintem nem luxus ha 3-4 hétig így oldod meg. Hosszútávon sokkal drágább ha nem épülsz fel és esetleg orvosi kezelésre szorulnál, helyedben nem reszkíroznék.
16/19 anonim válasza:
4-6 hetig nem vinni setalni ??
Furak egyes vekemenyek!
17/19 anonim válasza:
miután kiszedik a varratot vagy felszívódik, kinek mi, már sokkal jobb lesz. Emelgetést kerüld el, ha lehet, ha nem akkor se emelgess babakocsit meg ilyen dolgokat. Egész nap jó lenne, ha nem lenne ölben a kicsi és egyenlőre szerintem nem is nagyon kéne járkálni, kb. 1 hétig.
19/19 anonim válasza:
Az első két nap brutál volt, de rohamosan javult a helyzet. Komolyan, percről percre. Odáig is voltam az emberi testért hogy hogy fel tud épülni egy ilyen műtét után ennyivel. Mikor hazamentünk harmadik napra már csak az ágyban felülés meg néhány mozdulat fájt. De kb következő napra az is elmúlt. Én nekem ugyan ez volt az első szülésem így csak őt kellett emelgetnem, meg hordoznom is de ezzel semmi probléma nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!