Nyákdugós kérdés, aki találkozott vele, válaszolna?
Egyben ment el, vagy darabokban?
Mennyivel szülés előtt?
39+2-n vagyok, és ma találkoztam fura dolgokkal, ezért kérdezem. Számítsak ma este eseményekre szerintetek? Vagy akármi lehet még? Nem volt rózsaszín, fehér-átlátszó volt, és 2-3x volt pisilés után a papíron, de sűrű, darabos. Szerintem az lehetett.
Nekem az elso babanal el sem ment a nyakdugo, a masodiknal este kipottyant - es hajnalban kezdodtek csak a fajasok, a harmadiknal pedig mar masfel hettel elotte kijott, de az inditott szules lett vegul. :)
Sok sikert!
Köszi! :)
Miért kéne befeküdnöm a kórházba? :D
Jóslófájások miatt? Ugyanmár!
A szülésznőm azt mondta, hogy 3-5 perces fájásokkal hívjam fel, de még akkor sem kell rohanni.
Gondolom akkor első szülés?!Én 5 perces enyhe jósló fájásokkal mentem kórházba.23.15-kor értünk be,23.30-kor feküdtem fel a szülőágyra,még mosolyogva és 0.10 perckor megszületett a lányom...tehát nem annyira mondanám,hogy nem kell sietni 3 perces fájásokkal...Mondjuk ő 3. baba volt.
Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!