Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nyákdugós kérdés, aki találkoz...

Nyákdugós kérdés, aki találkozott vele, válaszolna?

Figyelt kérdés

Egyben ment el, vagy darabokban?

Mennyivel szülés előtt?

39+2-n vagyok, és ma találkoztam fura dolgokkal, ezért kérdezem. Számítsak ma este eseményekre szerintetek? Vagy akármi lehet még? Nem volt rózsaszín, fehér-átlátszó volt, és 2-3x volt pisilés után a papíron, de sűrű, darabos. Szerintem az lehetett.

2015. nov. 17. 19:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyesmi volt csak pisiliskor "belepotyant" a wc-be..meg a papiron volt.Utana kb egy ora mulva elkezdett szivarogni a magzatviz.Nekem a burok csucs repedt meg mint utobb kiderult.Este meg is lett a fiam! 39+5 napos voltam.Remelem neked is hamar meglesz a babad :))
2015. nov. 17. 19:36
 2/10 A kérdező kommentje:
NApok óta erős jóslóim vannak, már nagyon izgulok :) Köszi a drukkot!
2015. nov. 17. 19:37
 3/10 anonim ***** válasza:
Hat akkor kozel a cel!!! :) Konnyu gyors szulest kivanok (elso voltam) Majd jelentkezz :p
2015. nov. 17. 19:42
 4/10 anonim ***** válasza:
15%
Akkor ideje lennebefeküdni a korházba !
2015. nov. 17. 19:43
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem az elso babanal el sem ment a nyakdugo, a masodiknal este kipottyant - es hajnalban kezdodtek csak a fajasok, a harmadiknal pedig mar masfel hettel elotte kijott, de az inditott szules lett vegul. :)

Sok sikert!

2015. nov. 17. 20:20
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Miért kéne befeküdnöm a kórházba? :D

Jóslófájások miatt? Ugyanmár!

A szülésznőm azt mondta, hogy 3-5 perces fájásokkal hívjam fel, de még akkor sem kell rohanni.

2015. nov. 17. 20:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Gondolom akkor első szülés?!Én 5 perces enyhe jósló fájásokkal mentem kórházba.23.15-kor értünk be,23.30-kor feküdtem fel a szülőágyra,még mosolyogva és 0.10 perckor megszületett a lányom...tehát nem annyira mondanám,hogy nem kell sietni 3 perces fájásokkal...Mondjuk ő 3. baba volt.

Könnyű szülést!

2015. nov. 17. 21:31
 8/10 anonim ***** válasza:
3 héttel a nyákdugo távozása után szültem, nálad ez nem lehetséges szerencsére. Könnyü szülést!
2015. nov. 17. 21:54
 9/10 A kérdező kommentje:
2. baba lesz. Elsőre egyértelmű volt minden, beindult és kész. Ez most másodszor nagyon elhúzódni látszik, és nyákdugóval is most találkoztam először.
2015. nov. 17. 22:19
 10/10 anonim ***** válasza:
A kiírt napon elment egy nagyobb darab, majd rá köv. 6 napra minden nap 1-1 kisebb darabka. 40+6 hetesen szültem, magzatvízelfolyással indult.
2015. nov. 18. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!