Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van, akit meglepett, hogy a...

Van, akit meglepett, hogy a szülés nem is fájt annyira?

Figyelt kérdés
2015. nov. 5. 08:58
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
A szülés nagyon-nagyon fájt! Pedig nem vagyok hisztis és nyűglődős, de a kitolási szakasz előtt azt hittem, megpusztulok. De! Amint kint van a baba, megszűnik a fájdalom és megkönnyebbülsz. Nekem az első szülés sürgősségi császár volt, és ahhoz képest kellemes "csalódás" volt, hogy a hüvelyi szülés után milyen hamar rendbe jöttem. (Pedig a császár után is sétálgattam már másnap a folyosón, és nem hagytam el magam, de azért össze sem volt hasonlítható a kettő egymással).Szóval inkább úgy mondanám, a császárhoz képest nem fájt "annyira", és lehetett látni a végét.
2015. nov. 6. 13:58
 32/32 anonim ***** válasza:

off:a gyulladt fogat nem lehet teljesen érzésteleníteni ,gyógyszert (pl dalacin) ami lehúzza nem szedhetsz terhesen.

kérdező ,ne félj ,ígyis úgyis túlleszel rajta.nekem fájt ,de visszagondolva nem is tudom felidézni.

ha sokág vajúdsz kérj edát.nem nagy kaland nyugi.

2015. nov. 6. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!