Szűlés után kb hány hónappal húzodott vissza teljesen a hasatok?
4 hónap nem sok idő, szóval még javulhat.
Az izmokat lehet feszesíteni, de a szövetek, amik megnyúltak, azokat nem.
Én három gyerek után nagyon lefogytam, a kilóim száma inkább kevés, de egy pici pocim így is van. A bőr és a belső hámréteg nem megy vissza 100%-ig.
Szules masnapjan lapos es feszes volt a hasam.
Ez genetika, anyukam ugyanigy volt.
Én úgy vagyok,mint az ötödik, de nekem csak akkor látszódik ha megjön a menstruációm. Felpuffadnak a melleim meg a hasam terhes méretűre és kész, nem tudok mit tenni.
Pedig visszafogytam eredeti súlyomra és futok mellette.
Hahhh... Ez nem a csinosságtól függ. Jézusom. Csinos volt előtte, azért húzódott vissza a hasa :D :D
4 hónap nem sok idő! Amíg teljesen visszaáll minden, az lehet 1 év is. Győződj meg róla, hogy nem nyílt-e szét a hasizmod. Ha nem, akkor hasizmozz, ha igen, akkor neten keress rá milyen gyakorlatok vannak, vagy el kell menni speciális tornára.
Meg genetika is. Függ a szövetek állapotától.
Ez nem olyan egyszerű sajnos... :)
Szóval ne aggódj ezen még.
Nekem kb 8 hónap kellett, amíg visszahúzódott teljesen a hasam. Pedig csinos voltam előtte :D
Szerintem is genetika. Inkább azok vannak többségben, akik hónapok (de inkább egy év) alatt nyerik vissza a terhesség előtti formájukat.
Én a szerencsésebb fajta vagyok. Kétszer szültem, és mindkétszer lapos hassal jöttem ki kórházból, kb. 3-4 plusz kilóval. (A plusz kilók kb. 3-4 hét alatt tűntek el mind)
7-es, neked elmentek otthonról...a midig is csinos voltam arra vonatkozott, h soha nem volt zsírfelesleg a hasamon, feszes a bőr is, valószínű a szöveteim is jó anyagból vannak, tehát ez a jó kiindulási alap is hozzájárult ahhoz, h hamar regenerálódjak.
Most nyilván aki nem ennyire szerencsé, hanem már a terhesség előtt is van egy kis úszógumija, annak később lesz lapos haza. Nemtom, ezen mit nem lehet belátni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!