3 hónapos a babám és még mindig nagy a hasam. Nektek vissza húzódott már teljesen?
A szomszéd rosszindulatú megjegyzése miatt kérdezem. Annyira elcsodálkozott rajta: Úúúú hát neked jó megmaradt a hasad...
Itt a jó idő és így is olyan rossz levetkőzni, de a b..kónak még pluszba be kellett szólnia. Kivagyok ezen akadva. Nem a babámat nézi meg, hogy milyen cuki, hanem a hasamra tesz megjegyzést
Kb a fiam féléves korára húzódott vissza a hasam teljesen (spontán szülés, szoptatás, anyatejleadás, kendőzés - azaz intenzív testmozgás - van a háttérben). Rokon anyukának viszont megmaradt a hasa, semmi sem ment le a szülés után (neki császár volt, és teje sem volt, hogy a szoptatás vitte volna lefelé a kalóriákat). 10 hónapja szült.
Láttam már anyukákat pár hetes újszülöttel és kapos hassal, de ők lehetnek a kivételek. Három hónap még nem a világ. Miért nem szóltál be neki, hogy "de kedves"?
Nekem van egy pici pocim még, de ez már csak zsír. :) Ma voltam a 6 hetes kontrollon, és mondta a doki, hogy a méhem teljesen és tökéletesen visszahúzódott. Azt is hozzátette, hogy nem is lehet észrevenni, hogy 6 hete szültem.
De kívül az a kis zsírréteg még megvan, lassan neki is kéne állni ledolgozni.
Oh, én is pont ilyen kedves megjegyzést kaptam a szomszédomtól a második gyerekem születése után :P Húúúúú hogy utáltam érte :D 2 hós volt a gyerekem kb.
Nekem az elsővel elég hamar lement, pár hét alatt teljesen. A második babánál viszont kellett kb fél év. De nem tornáztam meg semmi, szépen magától visszahúzódott a bőr. (és pár hete ugyanez a szomszéd nézett irigykedve, hogy hú de vékony vagyok... :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!