Milyen érzés előszőr meglátni a babát?
biztos nagyon jó, én már alig várom!
29 hetes km
Most is meghatódom ha erre gondolok! Az első közös pillanat csodálatos. Amikor felsírt én is sírtam. Azóta mindennap rácsodálkozom! Annyira imádom, hogy azt nem lehet elmondani4
10 napos kislány anyukája
Csodálatos!!!
Háromszor élhettem már át, ráadásul a nemük is csak akkor derült ki :) Nem tudtam, kire hasonlít egyszer sem, de nem is foglalkoztatott, csak boldogságot éreztem, földöntúli örömöt!!!
Mire gondoltam? Semmire szerintem, csak örültem :))))
Itt ülök a gép előtt és könnyes a szemem ahogy olvasom a soraitok...Olyan szép amit írtok, hogy teljesen elgyengültem...
Nekem még van 4 hetem a nagy napig, és már nagyon várom,, hogy én is átéljem ezt az élményt.
36+2 km
Meghitt.
Szép.
Boldog.
És a szemében még benne volt a mindentudás.
Alig várom a következőt.
Szia!
Nekem vicces volt, mert ahogy rámrakták lefosott.Csak a kis feje búbját láttam, amíg rajtam volt, a cuki vörös haját, meg a forgóját a feje tetején, amilyen az apukájának van.Csodálatos érzés volt arra gondolni, hogy kilenc hónapig bennem volt, és most itt van, akit annyira vártunk, de kellett idő, hogy felfogjam ésszel is, hogy Anya lettem.
/Z/
Nekem nagyon gyors szülésem volt, és 2* volt rátekeredve a köldökzsinór.
Amikor egy pillanatra láttam a tarkóját és a lábait, hatalmas csalódás volt. Húztam szét a hálóinget, de nem tették oda, nem nézhettem meg semmi. :( Én nem a boldogságtól sírtam, hanem, hogy én nem szenvedtem meg a babáért (hormonzavar miatt nem voltak fájásaim, úgy toltam ki a babát hogy a doki mondta, hogy a gép jelzése alapján mikor vannak "fájásaim")
Üresnek éreztem magam. Nagyon készültem, nagyon vártam a pillanatot. Reggel szültem, és estig nem láttam a babám!!!
9/10 agpart kapott, mégsem kaptam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!