Milyen érzés előszőr meglátni a babát?
Figyelt kérdés
Amikor megszületik és előszőr megláttátok, mire gondoltatok? Tudtáok egyből, hogy kire hasonlít jobban? Én már sokszor elképzeltem milyen lehet, de már nagyon várom, hogy láthassam.2010. márc. 18. 17:37
1/22 anonim válasza:
Nagyon mély érzés ,én csak egy pillanatra láthattam ,mert császáros voltam ... De míg élek nem felejtem el !!! Talán el sem jutott a tudatomig ott akkor ,hogy az én gyermekem ! De sírtam és egy puszit adhattam neki ! Örök emlék marad !
2/22 anonim válasza:
Szia!!Csodálatos érzés amikor rád teszik a pindúr elmondtatlan... az hogy kire hasonlít nem nagyon derült akkor ki...nagyon nyúzott volt szegénykém..inkább pár óra múlva..amikor már egy kicsit formálódott az arcocskája...de napról napra alakul..most 8 hetes a kisfiam...teljesen kicserélődött azóta :) rá sem ismerek :D
3/22 anonim válasza:
Nincs ennél csodásabb érzés! Én mind a két fiamnál elsírtam magam,és mivel császár volt,csak egy picit tették mellém és annyi időm volt,hogy egy puszit adjak!
4/22 anonim válasza:
Hogy mire gondoltam? Elegge leirhatatlan erzes volt. Es arra gondoltam, hogy el sem hiszem, hogy a fiamat tartom a karomban. Ja, es hogy mekkora keze van! :o) Az, hogy kire hasonlit, nagyjabol 1 hetig eszembe sem jutott. A vilag legboldogabb emberenek ereztem magam. Es minden addig fajdalom megszunt.
5/22 anonim válasza:
Dettó mint az első válaszoló, császáros voltam, megmutatták, adhattam neki egy puszit, én soha életemben, olyan tiszta, bársonyos bőrt még nem éreztem, azóta is emlegetem, pedig már majdnem 2 éves a kisfiam. Én is nagyon sírtam. Csodálatos élmény!!!
6/22 A kérdező kommentje:
Jaj, nagyon szépeket írtatok, nagyon köszönöm!
2010. márc. 18. 17:50
7/22 anonim válasza:
Nagyon sírtam mikor a hasamra tették!Meleg volt és puha és olyan ismerős! Annyira hihetetlen volt hogy megérkezett.
8/22 anonim válasza:
Nagggyyyyon jóóóóó :) Bár a férjem előbb látta, ő "lent" végigasszisztálta a szülést :)
Kibújt, picit sirdogált, de ahogy a mellkasomra tették, elhallgatott. És csak néztük egymást, vagyis én őt, ő pedig csak pihegett és látszott rajta, hogy "most jó...szia anya". Sírtam. A legszebb pillanat az életemben.....Férjem elvágta a köldökszinórt és cicire tettük. Közben is egymást "figyeltük".
Kívánom, hogy Te is ilyen pozitívan éld meg, éld át a szülést!!!!!!
9/22 anonim válasza:
ISTENI!2 fiam van,és úgy gondolom,minden egyes alkalommal egy csoda.Tervezzük a 3.babát,és nagy izgalommal várom a terhességet,és a szülést is.
10/22 anonim válasza:
Csodálatos. Én csak néztem, és teljesen el voltam ájulva mennyire gyönyörű. Azt a pillanatot amikor egymásra néztünk míg élek nem felejtem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!