Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti mit csináltatok a vajúdás...

Ti mit csináltatok a vajúdás alatt? Mivel "ütötétek" el az időt?

Figyelt kérdés
2015. okt. 16. 11:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Két fájás között bóbiskoltam,mert annyira fáradt voltam az előző napok miatt. :) Csak fekvő pozícióban vajúdtam,mert minden gyorsan ment és oxit is bekötöttek.

A sógornőm otthon várakozott,amíg sűrűsödtek a fájások és közben pakolászott,meg neki akart állni főzni,annyira megzavarodott,az adrenalinja az egekben volt. :)

2015. okt. 16. 11:49
 12/22 anonim ***** válasza:
Amikor jöttek a fájások, előre-hátra dülöngéltem, azt mondták ez jó. Valamennyire talán tényleg jobb volt, mint összegörnyedve szenvedni. Két fájás között pedig agyban teljesen máshol voltam, próbáltam relaxálni, szép dolgokra gondolni, egy zene dallama nem jutott eszembe, azon tűnődtem, szóval összességében jó volt, hogy nem a fájdalomra figyeltem.
2015. okt. 16. 11:56
 13/22 anonim ***** válasza:
44%
Karra és vállra gyúrtam, ugyanis mind az ágyon, mind a labdán ülve a fájások alatt annyira kapaszkodtam mindenbe, hogy utána pár napig rendesen izomlázam volt.
2015. okt. 16. 12:00
 14/22 anonim ***** válasza:
leginkább szenvedtem
2015. okt. 16. 12:22
 15/22 anonim ***** válasza:
Hát én azon kevesek közé tartozom,akik nem brutál fájással vajúdtak.Mielőtt bementünk akórházba még megcsinálgattam az itthoni dolgokat,nagyokat lefektettem,fürdőt kicsit kitakaritottam,szendvicset csináltam magamnak(mondom szülés után ne legyek már éhes,éjjel nem adnak kaját) :).Még jó,hogy nem mókoltam tovább,beértünk a kórházba és fél óra múlva babáztam...Semmi brutál fájás,csak az utolsó 20 perc emlékeztetett szülésre.
2015. okt. 16. 12:25
 16/22 anonim ***** válasza:

mikor kezdődött akkor még vissza-vissza aludtam :)

utána felkeltem, beültem egy kád meleg vízbe, kicsit sűrűsödött, úgyhogy átnéztem a csomagomat, majd elmosogattam, elpakolásztam, felhívtam az egész családot, közben újra lezuhanyoztam, tv-t néztem, neteztem, neten beszélgettem barátnőkkel.

nekem hajnali 6kor kezdődött és este 5kor indultunk mert addigra kezdtek jönni a jó és sűrű fájások, előtte 10-15 percesek voltak csak.

nem is értem miért akadtak ki többen a kérdésen, főleg első gyereknél azért nem 2 óra a vajúdás, van akinek egy nap, és azért nem az elejétől kell kapaszkodni a bordásfalba ;)

amikor beértünk a kórházba és jöttek a 2-3 percesek, ott már én se vigyorogtam, igazán nem is voltam magamnál, de a kérdező nyilván nem az utolsó hajrára gondolt :)

2015. okt. 16. 13:23
 17/22 anonim ***** válasza:
Ja, a rendszertelen fájásokat én nem nevezem vajúdásnak. Akkor itt csúszhatott el ez a kérdés... :)
2015. okt. 16. 13:26
 18/22 anonim ***** válasza:
Az otthoni 3 nap vajúdás alatt takarítottam, pakolásztam. A kórházban ahol aktívan vajúdtam, köd szállt az agyamra így csak befelé figyeltem, főleg térdelve és négykézláb.
2015. okt. 16. 13:57
 19/22 anonim ***** válasza:
Próbáltam életben maradni... :D Na de komolyan. Én emelt adag oxitocint kaptam, úgy fájt, hogy semmi másra nem tudtam gondolni. :///
2015. okt. 16. 14:45
 20/22 anonim ***** válasza:
Mikor még rendszertelen fájásaim voltak, otthon filmet néztem és vacsoráztam, lefürödtem, 5 perces fájásoknál indultunk a kórházba. A kórházban sétáltam, ameddig nem lett rosszabb a helyzet. Első vizsgálatnál az orvos azt mondta, hogy ha így haladunk, akkor fél 4-re meglesz a baba. Mikor már a fájásaim közt kevés idő volt és nagyon fájt én megszállottan néztem az órát. Senki se értette, miért nem veszem le róla a szemem. Később meséltem csak el, hogy folyamatosan azt néztem mennyi van hátra, hiába telt csigalassúsággal az idő :D Amúgy 3:40-kor született meg a lányom, úgyhogy nem tévedett az orvos, én meg "el tudtam ütni" valamivel az időt :D
2015. okt. 16. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!