Ti mit csináltatok a vajúdás alatt? Mivel "ütötétek" el az időt?
Két fájás között bóbiskoltam,mert annyira fáradt voltam az előző napok miatt. :) Csak fekvő pozícióban vajúdtam,mert minden gyorsan ment és oxit is bekötöttek.
A sógornőm otthon várakozott,amíg sűrűsödtek a fájások és közben pakolászott,meg neki akart állni főzni,annyira megzavarodott,az adrenalinja az egekben volt. :)
mikor kezdődött akkor még vissza-vissza aludtam :)
utána felkeltem, beültem egy kád meleg vízbe, kicsit sűrűsödött, úgyhogy átnéztem a csomagomat, majd elmosogattam, elpakolásztam, felhívtam az egész családot, közben újra lezuhanyoztam, tv-t néztem, neteztem, neten beszélgettem barátnőkkel.
nekem hajnali 6kor kezdődött és este 5kor indultunk mert addigra kezdtek jönni a jó és sűrű fájások, előtte 10-15 percesek voltak csak.
nem is értem miért akadtak ki többen a kérdésen, főleg első gyereknél azért nem 2 óra a vajúdás, van akinek egy nap, és azért nem az elejétől kell kapaszkodni a bordásfalba ;)
amikor beértünk a kórházba és jöttek a 2-3 percesek, ott már én se vigyorogtam, igazán nem is voltam magamnál, de a kérdező nyilván nem az utolsó hajrára gondolt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!