Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti mit csináltatok a vajúdás...

Ti mit csináltatok a vajúdás alatt? Mivel "ütötétek" el az időt?

Figyelt kérdés
2015. okt. 16. 11:12
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
82%

Leginkább vajúdtam. :)

Nekem amikor úgy rendesen beindult akkor már nem tudtam mással foglalkozni...

2015. okt. 16. 11:15
 2/22 anonim ***** válasza:
27%

a vajúdással ...

most komolyan ...

szerinted keresztrejtvényt fejtet bárki is ?

teszem azt 5 percenként lesz fájás, mi a fenét tudsz csinálni a közte lévő 2-3 perccel?

max beszélgetés, séta, zuhany ilyenek

de tuti nem állnak neki nagytakarítási :-)

2015. okt. 16. 11:16
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt apás szülés, amíg elviselhető volt a fájás addig a férjemmel "beszélgettem" whatsapp-on. Meg mászkáltam, fekve nekem sokkal rosszabb volt vajúdni.
2015. okt. 16. 11:16
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább megpusztultam. Amúgy feküdnöm kellett, így mást nemigen tudtam csinálni.
2015. okt. 16. 11:19
 5/22 anonim ***** válasza:
54%

Hm.. kötögettem, rejtvényt fejtettem, tévéztem, malmoztam, pár kártyaparti a szülésznővel és a dokival... :D... ilyesmi.

Na de komolyan, aranyos, hogy azt gondolod, hogy az alatt el kell ütni az időt.. :D.

Fájásaid lesznek, vizsgálgatni fognak, ctg, stb.

Maximum esetleg beszélgetsz a fennmaradó időben a férjeddel vagy a szülésznővel, esetleg lezuhanyzol.

2015. okt. 16. 11:23
 6/22 anonim ***** válasza:
97-ben szültem, nem apás szülés volt, és ráadásul nem egyedül voltam a szülőszobán (két órát vajúdtam, és az se volt tragikus). A fájások közt pedig majdnem leestem az ágyról a röhögéstől, mert mellettem egy cigány kismama vajúdott, hát mondhatom, válogatott káromkodásokat tanultam. (baromi jó fej csaj volt egyébként, később egy szobában feküdtünk, a lazasága engem is átsegített az első napokon, sokat tanultam tőle)
2015. okt. 16. 11:24
 7/22 anonim ***** válasza:

Amíg itthon voltam, addig sétálgattam, próbáltam aludni (ez nem sikerült), aztán mikor már úgy ítéltük, hogy ideje elindulni a kórházba, akkor két fájás közben öltözködtem, kb. negyed órába telt, mire az autóig eljutottam :D

A kórházban meg beszélgettem a férjemmel, dokival, szülésznővel, vagy vizsgáltak.

2015. okt. 16. 11:35
 8/22 anonim ***** válasza:
Apukaval
2015. okt. 16. 11:36
 9/22 anonim ***** válasza:
25%
Bárcsak lettem volna annyira jól, hogy "unatkozzak" és el akarjam ütni az időt... én speciel el voltam foglalva azzal, hogy ne féljek attól, hogy meg fogok halni. :-/
2015. okt. 16. 11:39
 10/22 anonim ***** válasza:

Hát én mindent próbáltam:

próbáltam ülni, állni, feküdni, sétálni.

Próbáltam visszatartani azt ami éppen jött.

Próbáltam nem nyöszörögni.

Aludni is próbáltam.

De úgy általában szülni próbáltam.

De sajnos semmi nem jött össze.

2015. okt. 16. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!