Használtatok tejserkentésre Utrica urens-et?
Figyelt kérdés
Bevált? Mennyit szedtetek egy nap? Hányszor?2015. jún. 11. 09:30
1/5 anonim válasza:
Ezt ugyan nem próbáltam, de kecskerutát, mecsek tejserkentő teát, görögszéna mag kapszulát igen. Nekem egyik sem használt. Ellenben a rántott levesek, 4 liter folyadék, tejcsoki és mindenek előtt a gyakori szoptatás igen.
2/5 anonim válasza:
Én használtam többször is. Szerintem van hatása. Màr nem emlékszem az adagolàsàra de azt a patikàban ùgyis megmondjàk. Ajànlom neked!
3/5 anonim válasza:
Megnéztem a neten. Naponta 2x 5 golyó.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A gyógyszertárban azt mondta a hölgy hogy 4-5*4-5 szem. A csomagolásra meg napi 3*5 szem. Hm....
2015. jún. 11. 12:57
5/5 anonim válasza:
5 napon át napi 3x5 szem, majd 2 nap szünet, majd ismét 5 napon át stb... és / vagy Ricinus 5 ch, ugyanígy szedve, 5 napig urtica, 2 nap szünet, 5 nap ricinus. ne tévesszen meg a neve, ez is anyatej serkentésére van.Második gyermekemnél használom, nagyobbnál és most is az a tapasztalatom, hogy amikor elkezdem szedni akkor megnöveli valóban a mennyiséget, úgymond "ad egy löketet", de nem érdemes hetekig szedni, csak 1-2 tubussal. Valamint én úgy vélem hogy ez genetika, kinek mennyi a tejmirigye... onnan gondolom, mert a nagyobb lányomnál az első héten már 2,5-3 óránként szoptattam, és végig így, míg a kicsinél most igény szerint, mégis mindkettőnél ugyanannyi a "hozam".Reggel 160 ml, délelőtt 140, napközben 120 körül, délután 100, este 70 körül. Alkalmanként 2 mellből szoptatok, utána mindig fejek, 10-20 l jön. Mivel a lányom 2 hós kora óta átalussza az éjszakát, lefekvés előtt fejek, kb. 1 dl lesz. Mindkettőnél kb. 3 hós korától este pótolnom kell, ezért is fejek. Szóval minden ugyanaz, pedig másképpen csinálom mint a nagyobbnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!