Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Az Utrica Urens bogyókat csak...

Az Utrica Urens bogyókat csak tejbelövellésig szedtétek, vagy utána is? Napi hány szemet?

Figyelt kérdés
2013. szept. 17. 20:56
 1/9 anonim ***** válasza:
én csak utána szedtem, hogy több tejem legyen. napi 5 golyócskát, ha jól emlékszem.
2013. szept. 17. 21:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Csak utána szedtem. Elötte szerintem nem biztos, hogy jó ötlet. Nem tudhatod előre, hogy mennyi tejed lesz. Ha idő előtt rásegítesz, előfordulhat, hogy annyi tejed lesz, hogy szenvedést okoz.
2013. szept. 17. 22:56
 3/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

Azt hiszem, valamelyik Felicitas könyvecskében írták, hogy tejbelövellésig ajánlott csak szedni, na de akkor szedem továbbra is.

2013. szept. 18. 09:54
 4/9 anonim ***** válasza:
nekem a doktornő 2hétig mondta-de néha beszedem most is,ha úgy érzem.7hetes a baba.de nekem a barna sör jött be-pár napja iszom...
2013. szept. 18. 13:48
 5/9 anonim ***** válasza:
1 kis tubus után érdemes 1 hét szünetet tartani, vagy váltani másikra, úgy nem szokja meg a szervezeted.
2013. szept. 18. 14:28
 6/9 anonim ***** válasza:

Jajj - ez az utolsó válasz miatt jött ki belőlem.

Ez homeopátia, a szervezet öngyógyítását indítja be, éppen az a lénye,g hogy a szervezeted "megszokja", hogy beindítsa benne azt, amire szeded (gyógyítás, megelőzés, erősítés vagy jelen esetben a tejbelövellés).

Amikor hatni kezd, már nem kell, nincs értelme szedni, hiszen nincs rá szükség.

2013. szept. 19. 11:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát passz, elég sokáig kellett szednem folyamatosan, ugyanis ha nem szedtem, fogyni kezdett a tejem. A többi homeos cuccnál én sem szüneteltem (elég sokhoz volt szerencsém eddigi életem során), de a tejserkentésre használtaknál kellett, vagyis mondjuk úgy, hogy használt a váltás-szünetelés. Amúgy szakirányú kiskönyvben olvastam pont, úgyhogy nem tudom....Nem vitatkozni szeretnék, csak jelezni, hogy nem a kisujjamból szívtam ki az infót :) Napi 2-3-szor 5 golyó fogyott.
2013. szept. 19. 11:12
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek is!
2013. szept. 19. 14:37
 9/9 anonim válasza:
Szia, én a növekedési ugrásoknál is szedtem homeobogyót. Eleinte Urtica-t, de hasfájás miatt inkább áttértem a Ricinusra. Persze nem tudom ettől fájt e a kisfiam hasa, de inkább kiküszöböltem,mint lehetőség. Napi 2-3 alkalommal szedtem 5 golyót amíg több lett a tejem ( pár nap) aztàn nem szedtem.
2013. szept. 23. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!