Az Utrica Urens bogyókat csak tejbelövellésig szedtétek, vagy utána is? Napi hány szemet?
Figyelt kérdés
2013. szept. 17. 20:56
1/9 anonim válasza:
én csak utána szedtem, hogy több tejem legyen. napi 5 golyócskát, ha jól emlékszem.
2/9 anonim válasza:
Csak utána szedtem. Elötte szerintem nem biztos, hogy jó ötlet. Nem tudhatod előre, hogy mennyi tejed lesz. Ha idő előtt rásegítesz, előfordulhat, hogy annyi tejed lesz, hogy szenvedést okoz.
3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
Azt hiszem, valamelyik Felicitas könyvecskében írták, hogy tejbelövellésig ajánlott csak szedni, na de akkor szedem továbbra is.
2013. szept. 18. 09:54
4/9 anonim válasza:
nekem a doktornő 2hétig mondta-de néha beszedem most is,ha úgy érzem.7hetes a baba.de nekem a barna sör jött be-pár napja iszom...
5/9 anonim válasza:
1 kis tubus után érdemes 1 hét szünetet tartani, vagy váltani másikra, úgy nem szokja meg a szervezeted.
6/9 anonim válasza:
Jajj - ez az utolsó válasz miatt jött ki belőlem.
Ez homeopátia, a szervezet öngyógyítását indítja be, éppen az a lénye,g hogy a szervezeted "megszokja", hogy beindítsa benne azt, amire szeded (gyógyítás, megelőzés, erősítés vagy jelen esetben a tejbelövellés).
Amikor hatni kezd, már nem kell, nincs értelme szedni, hiszen nincs rá szükség.
7/9 anonim válasza:
Hát passz, elég sokáig kellett szednem folyamatosan, ugyanis ha nem szedtem, fogyni kezdett a tejem. A többi homeos cuccnál én sem szüneteltem (elég sokhoz volt szerencsém eddigi életem során), de a tejserkentésre használtaknál kellett, vagyis mondjuk úgy, hogy használt a váltás-szünetelés. Amúgy szakirányú kiskönyvben olvastam pont, úgyhogy nem tudom....Nem vitatkozni szeretnék, csak jelezni, hogy nem a kisujjamból szívtam ki az infót :) Napi 2-3-szor 5 golyó fogyott.
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek is!
2013. szept. 19. 14:37
9/9 anonim válasza:
Szia, én a növekedési ugrásoknál is szedtem homeobogyót. Eleinte Urtica-t, de hasfájás miatt inkább áttértem a Ricinusra. Persze nem tudom ettől fájt e a kisfiam hasa, de inkább kiküszöböltem,mint lehetőség. Napi 2-3 alkalommal szedtem 5 golyót amíg több lett a tejem ( pár nap) aztàn nem szedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!