Miért bukja ki a tejet a babám, ha nem eszik sokat és büfizik is utána?
Figyelt kérdés
1 hetes a baba, most 3200 g körül van, és 30-45 ml körül szopik átlag 3 óránként (nappal inkább 2, éjjel 3,5-4 óránként)
Talán sok egyszerre a 30-45 ml? Én keveslem.
Amúgy nem sugárban bukik, és nem sokat, de mégiscsak bukás.
2013. szept. 13. 10:08
1/4 anonim válasza:
Ne aggódj, teljesen normális, még nem zár teljesen a gyomorszája. Az én lányom 4 hónapos koráig csinálta, minden szopi után. Főleg neked kellemetlen.
2/4 anonim válasza:
szinte minden babának vissza jön valamennyi, ha túl sok jönne akkor vannak szerek rá amik ezt enyhitik, ritka esetben nem segit semmi és akkor át kell állni a tápszerre vagy akár nagyon hamar a hozzátáplálásra, de ez csak súlyos hányós esetben esedékes. A te babáddal valószinüleg semmi gond egy kicsi telejsen normális.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megnyugtatást!
De tényleg tartok tőle, hogy így nem fog gyarapodni. Most is tök jól szopott, erre büfi után jött a buki, és 10 ml tej maradt a gyomrában, hát az semmi.
2013. szept. 13. 11:06
4/4 anonim válasza:
nyugi fog gyarapodni, ha meg enm akkor ráérsze zen agalni. Figyelj én ismerek nem egy babát, gyereket aki szinte egyáltalán nem eszik, annyira rossz evők. Sőt én is ilyen voltam. Nem értették hogy nem halok éhen. AZtán mégis felnöttem. Amig egy baba nem fogy addig nincs vele gond. Tudod ők nem olvassák a könyvet amit te hogy mikor mennyit kéne és hogy. Ö külön szerevzet és nem fog önszántából éhenhalni. Szoptasd igény szerint és nem elsz gond. Eszik ö ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!