Ha a 6. hétig nem volt elég a tejem, akkor utána már lehetetlenség, hogy valaha is elég legyen és növekedjen a mennyiség?
szia :-) én csak közvetett véleményt tudok mondani.
Kismenyem az ikreivel citromos 0 %-os gösser sört ivott tetemes mennyiségben. már 1 évesek elmultak, de kaja után még ciciznek kicsit :-) Ügyes anyuka!
Tán teát is ivott valamit azt nem kérdeztem. A sört biztosan itta, én hordtam neki tálcával.
Dicséretes, hogy foglalkozol a dologgal!
Boldog anyukaságot kivánok Neked, szoptasd kicsidet sokáig.üdv. :-)
Szia!
Nekem 6 hétig nem volt elég a tejem, volt hogy fele annyi volt mint kellett volna. Aztán rengeteget ciciltettem a babám és mellette minden cici után fejetem is. Fokozatosan csökkentettem a tápszert, és két hét múlva már nem volt rá szükség! :-) Megéri foglalkozni a dologgal. :-)
Ha végképp nem mész semmire és SZERETNÉD BABÁDAT SZOPTATNI, van olyan hogy laktációs tanácsadó. Szeretettel ajánlom Neked!!!!!(szoptatási tanácsokat ad. Veled van, figyeli a szoptatást, kérdez ezt-azt, és segit, hogy minél jobban sikerüljön amivel magadtól nem tudsz megbirkózni)
Nem tudom hol laktok, de szerintem az egész országban elérhető. keress Hozzád közel lévő tanácsadót. [link]
üdv. :-)
még egy ötlet. este mielőtt lefekszel, vagy napközben ha ráérsz és nyugi van vedd elő a képzelő erődet, fantáziádat, és lásd magad a babáddal olyan szituációban, mikor mgadhoz öleled, és Ő csak szopik, szopik, szopik és békésden szuszókál majd elnyomja az álom a melleden mert jól lakott mint a duda :-) aztán Te még fejni is tudod a felesleget!!! Próbáld meg naponta többször is vizualizálni a dolgot!!!.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!