Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha a 6. hétig nem volt elég a...

Ha a 6. hétig nem volt elég a tejem, akkor utána már lehetetlenség, hogy valaha is elég legyen és növekedjen a mennyiség?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat várnék.
2013. júl. 1. 19:24
 1/7 gömbicica ***** válasza:

szia :-) én csak közvetett véleményt tudok mondani.

Kismenyem az ikreivel citromos 0 %-os gösser sört ivott tetemes mennyiségben. már 1 évesek elmultak, de kaja után még ciciznek kicsit :-) Ügyes anyuka!

Tán teát is ivott valamit azt nem kérdeztem. A sört biztosan itta, én hordtam neki tálcával.

Dicséretes, hogy foglalkozol a dologgal!

Boldog anyukaságot kivánok Neked, szoptasd kicsidet sokáig.üdv. :-)

2013. júl. 1. 19:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Egy héttel szülés után kórházba kerültem, nem szoptathattam a picúrt. Egy egész hetet töltöttem bent, persze , hogy nem volt elég a tejem. Minden étkezést pótolni kellett tápszerrel. Alkoholmentes söt, sok leves, minél többet cicire tenni a babát és minden szoptatás után fejni-fejni-fejni! Három hónapos volt a babám mire teljesen sikerült kiszorítani a tápszert de megérte. Szóval még lehet növelni a mennyiséget ne add fel:-)
2013. júl. 2. 07:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 6 hétig nem volt elég a tejem, volt hogy fele annyi volt mint kellett volna. Aztán rengeteget ciciltettem a babám és mellette minden cici után fejetem is. Fokozatosan csökkentettem a tápszert, és két hét múlva már nem volt rá szükség! :-) Megéri foglalkozni a dologgal. :-)

2013. júl. 2. 07:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Még annyit akartam írni, hogy kipróbáltam minden félét enni, inni, de semmi nem használt. Sajnos ez az állapot magától és holmi söröktől, rántott levestől, meg laktoherb teától nem nagyon változik. Ezen javítani csak te, és a babád tudtok, de biztos vagyok benne, hogy ha rendesen ráálsz a témára akkor sikerül. Minden jót, és sok tejcsit kívánok! :-)
2013. júl. 2. 08:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem akkor volt kicsit kevesebb, ha kialvatlan voltam több napig és folyadék hiánytól. Vitamint is szedtem.
2013. júl. 2. 09:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a biztatást. Ezek szerint nem reménytelen a dolog. Közben viszont fellépet egy olyan probléma, hogy nem nagyon akarja elfogadni a cicit, valószínűleg mert cumisüvegből kapta a pótlást és megzavarta... Erre van megoldás?
2013. júl. 3. 12:22
 7/7 gömbicica ***** válasza:

Ha végképp nem mész semmire és SZERETNÉD BABÁDAT SZOPTATNI, van olyan hogy laktációs tanácsadó. Szeretettel ajánlom Neked!!!!!(szoptatási tanácsokat ad. Veled van, figyeli a szoptatást, kérdez ezt-azt, és segit, hogy minél jobban sikerüljön amivel magadtól nem tudsz megbirkózni)

Nem tudom hol laktok, de szerintem az egész országban elérhető. keress Hozzád közel lévő tanácsadót. [link]

üdv. :-)

még egy ötlet. este mielőtt lefekszel, vagy napközben ha ráérsz és nyugi van vedd elő a képzelő erődet, fantáziádat, és lásd magad a babáddal olyan szituációban, mikor mgadhoz öleled, és Ő csak szopik, szopik, szopik és békésden szuszókál majd elnyomja az álom a melleden mert jól lakott mint a duda :-) aztán Te még fejni is tudod a felesleget!!! Próbáld meg naponta többször is vizualizálni a dolgot!!!.

[link]

2013. júl. 3. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!