Kinek mi vált be tejserkentésre?
Sajnos a lányomat nem tudtam szoptatni. Illetve lefejve adtam neki a tejet 2 hónapig. Nem tudott szopizni vagy lusta volt vagy nem tudom.
Miket ittatok, ettetek vagy csináltatok hogy legyen tejetek? A sok mellretétel kivételével.
Amit lefejtem majdnemhogy átlátszó volt valaki azt mondja hogy nem elég tápláló de valaki meg azt hogy olyan nincs hogy nem tápláló. Mikor csak tejet adtam neki nem bírt ki 3 órát és ismét éhes volt.
valami jól bevált ötletetek?

Az első kislányomat én sem tudtam szoptatni sokáig, szinte mindig kellett a pótlás. Ő hypotón baba, nem tudott rendesen szopni, én persze rástresszeltem, ez sem tett jót.
A második lányomnál már gyakorlottabb volta, vele is rendben van minden.
Míg az első gyereknél kipróbáltam mindenfélét én is, addig a másodiknál rájöttem, semmi más, mint viszonylagos nyugalom, sok inger (akár plusz fejéssel, akár sűrűn cicire tétel), és persze a SOK folyadék a titok nyitja.
Nekem ha egy nap 2,5 liter alá ment a folyadékfogyasztásom, akkor rögtön apadni kezdett a tejem.
Most lesz 6 hónapos, nem adtam neki pótlást soha, max néha 2-3 napig fejtem pluszba, hogy több legyen a tejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!