Clostyl mellé szedtetek mást? Hőmérőztetek, ovu tesztet használtatok?
Figyelt kérdés
E vitaminra,méhpempőre,terhes vitaminra stb gondoltam.Hànyadik hónapban sikerült a baba? Koszi2014. ápr. 9. 09:09
1/5 anonim válasza:
Terhes vitamint szedek, még nem sikerült a baba. Második clostys hónap, eredményét majd csak a jövő hét vége felé tudom meg.
Se hőmérő, se ovuteszt, de volt uh-s cikluskövetés
2/5 anonim válasza:
Mivel kell ciklus követés így fölösleges a teszt!
3/5 A kérdező kommentje:
Feleslegesnek nem tartom.Most pl a 10.napon megyek majd uh.ra,de akkor nem fogja tudni megmondani,hogy hányadik napon fog megrepedni...
2014. ápr. 9. 11:26
4/5 anonim válasza:
1-es vagyok.
Múlt héten hétfőn voltam uh-n, azt mondta bármelyik nap megrepedhet. Együtt voltunk, vasárnap, hétfőn és szerdán is.
Csütörtökön már meg volt repedve mind a két oldalon.
Szerintem statisztikailag jókor voltunk együtt, amúgy is 2 naponta javasolják.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szepen!igen nekem is igy mondta a dokim,es az előző babâmnâl is a 14.napon repedt meg.A 11.napon a doki 3-4napot tippelt,eltalálta a tuszomeret alapjan.
Most ajándékba kaptam egy cégtől 10db ovu tesztet,uh mindenképpen elhasznàlom,mar csak kíváncsiságból is:-)
2014. ápr. 9. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!