Ez a terhesség jele lehet?
Figyelt kérdés
Ma kellett volna megjönnie a mensimnek, a ciklus utolsó néhány napjában általában feszül a mellem, minden kis érintésre érzékeny, ám ez most elmaradt. Tehát a mellem olyan, mint egy normális ciklus közepe felé. Viszont érzek afféle erőteljesebb hüvelynedvességet, ami meg a mensimet szokta jelezni. Szerintetek ez mi lehet? Meg fog jönni?2014. márc. 10. 20:15
1/9 anonim válasza:
Valószínű, hogy megfog jönni ! Menstruáció előtt szokott lenni nekem is ! Én vasárnapra nem várom, és semmi tünet, hogy megfog jönni, de majd meglátom ! Ha 3 nap múlva sem jön meg, csinálj tesztet ! Drukkolok !!! :)
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi, de inkább ne drukkolj, jelenleg nem jönne jól egy terhesség :(
2014. márc. 10. 20:47
3/9 anonim válasza:
Én is mára nem vártam, nem is jött még meg, viszont ezt a nedvességet én is érzem. : /
Remélem nem jön meg és mindketten babásodunk! :)
4/9 anonim válasza:
Juj, várj, most olvasom , hogy te nem akarsz babát.
Akkor remélem neked megjön. :D
5/9 anonim válasza:
Nem-e lehetne-e mondjuk gumival dugni?
Akkor most nem kellene rettegni!
6/9 A kérdező kommentje:
És az normális szerintetek, hogy eddig emlékeim szerint minden mensi előtt feszült a mellem, de most ez elmaradt? Ettől függetlenül még megjöhet? :(
2014. márc. 11. 07:03
7/9 anonim válasza:
Védekeztetek legalább valamivel?
Igazán a tünetekből, azok erősödéséből, vagy csökkenésében sajnos 100 %-osan következtetni nem lehet.
Reméljük megjön, de ha nem akartok babát, nem árt óvatosabbnak lenni.
8/9 A kérdező kommentje:
Tegnap délután picit fájdogált a hasam alul, ez jelezhet valamit?
2014. márc. 12. 07:02
9/9 A kérdező kommentje:
Megjött :D
2014. márc. 21. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!