Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kimaradt menstruáció, negatív...

Kimaradt menstruáció, negatív tesztek. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

4 napja késik, február 21-én voltunk együtt a barátommal (óvszerrel) és március 6-án kellett volna megjönnie.

8-án (nem reggeli vizeletből) és 9-én (reggeli vizeletből) megcsináltam 1-1 tesztet és mind a kettő erős negatív lett.

Sosem késett még ennyit a menzeszem, nem értem igazából.

Olvasgattam, hogy stressztől, gyógyszertől, fogyókúrátol etc -től is előfordulhat, viszont én se nem stresszelek, se nem fogyok és még csak gyógyszert sem szedek.

Valakivel történt már hasonló? Nagy lehet a gond? Mikor érdemes felkeresni szakorvost (ergo hány napos késés után) ? Nem érezném, hogy meg akarna jönni egyébként sőt, nem érzek semmit. Néha (a sok evéstől) bele-bele fájdul a hasam, de nem vészes, nem szúr nem feszül a mellem, látszólag minden rendben. Annyit leszámítva, hogy sehol semmi..

19/L

2014. márc. 10. 10:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Rendszeres ciklus mellett is becsúszhat egy-egy hosszabb ciklus. Egyszerűen később volt valószínű a peteérésed. Vagy esetleg félelem a babától, hogy esetleg terhes lehetsz, attól is késhet. Ezzel azért nem kell orvoshoz menni. Várjál még pár napot, szerintem meg fog jönni és ez csak egy egyedi eset volt. Szerintem majdnem mindenkinél van ilyen. Velem is volt, pont úgy mint ahogy te írtad. Én attól paráztam be hogy esetleg terhes lehetek, pedig mi is védekeztünk anno.
2014. márc. 10. 10:32
 2/11 anonim ***** válasza:
szerintem ha nem jön meg egy honapig, akkor menj el dokihoz..
2014. márc. 10. 10:35
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, remélem nem lesz gond, azért még tesztelni fogok egy pár nap múlva, biztos ami biztos. A bizonytalanság a legrosszabb. :)
2014. márc. 10. 14:59
 4/11 A kérdező kommentje:
Friss: ma csináltam egy Predictor (12,5-es) tesztet, az is negatív lett. 6 napja késik..
2014. márc. 12. 11:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Nagyon ritkán előfordul, hogy kimarad 1 havi, valószínűleg valami miatt késik néhány napot.Mért gondoltok babára ha óvszerrel voltatok együtt?
2014. márc. 12. 11:44
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem gondolok/lunk természetesen, de annyi rémhír van már, semmi nem nyújt 100%-os védelmet, így ezt is ki kell/ett zárni. Nem vagyunk felelőtlenek hálistennek, csak ugye van egy bizonyos hibaszázalék. Remélem lassan helyreáll, mert nagyon nem érzem így jól magam.
2014. márc. 12. 21:05
 7/11 A kérdező kommentje:
11. napja kesik.
2014. márc. 17. 12:53
 8/11 anonim válasza:
Megkérdezhetem, megjött-e? Most ilyen cipőben járok, és nagyon rossz a bizonytalanság. :(
2015. márc. 10. 14:38
 9/11 anonim válasza:

Sziasztok! Nekem 17 napja kesik, 3 negativ teszt, es doki utan vagyok. Semmilyen tunetem nincs, jovoheten megyek vissza a dokihoz es beutal ultrahangra :s nagyon felek, hogy valami baj van.

Kedves kerdezo,es elottem kommentelo ha latjatok ezt, veletek mi tortent vegul?

2016. febr. 6. 00:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne, hogy mi lett veletek, most én vagyok 19 éves, ugyanezzel a problémával... :(
2020. jan. 13. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!