Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kimaradt menstruáció, negatív...

Kimaradt menstruáció, negatív tesztek. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

4 napja késik, február 21-én voltunk együtt a barátommal (óvszerrel) és március 6-án kellett volna megjönnie.

8-án (nem reggeli vizeletből) és 9-én (reggeli vizeletből) megcsináltam 1-1 tesztet és mind a kettő erős negatív lett.

Sosem késett még ennyit a menzeszem, nem értem igazából.

Olvasgattam, hogy stressztől, gyógyszertől, fogyókúrátol etc -től is előfordulhat, viszont én se nem stresszelek, se nem fogyok és még csak gyógyszert sem szedek.

Valakivel történt már hasonló? Nagy lehet a gond? Mikor érdemes felkeresni szakorvost (ergo hány napos késés után) ? Nem érezném, hogy meg akarna jönni egyébként sőt, nem érzek semmit. Néha (a sok evéstől) bele-bele fájdul a hasam, de nem vészes, nem szúr nem feszül a mellem, látszólag minden rendben. Annyit leszámítva, hogy sehol semmi..

19/L

2014. márc. 10. 10:12
1 2
 11/11 anonim válasza:
Sziasztok. Én a ciklusom 45.napjában vagyok már. Két tesztet is csináltam mindkettő negatív lett. Sűrűbben kell járnom pisilni. Néha olyan mintha megakarma jönni. Már egy hete enyhén néha mintha picit görcsölgetne. De nem állandó jelleggel, csak néha néha. Nem tudom mi lehet a baj.
2020. márc. 28. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!