Csináltatok azért valamit hogy babátok átaludja az éjszakát vagy a baba "maga döntött így"?
Normális ilyen fiatalon, hogy gyakran kel, ilyenkor mindenki zombi a kialvatlanságtól, nem csak te.
A lányom csak anyatejes, 3,5 hónapos kora óta már alszik 5-9 órát egyhuzamban (változó).
Most 5 hónapos.
Nekem 3gyermekem van, és az egyik 3hónapos korára aludta át az éjszakát, de előtte csak 1x ébred és nagyon gyorsan evett és már aludt is, a középső kereken 1hónapos volt, mikor este 8kor leraktam elaludt és reggel 6kor felriadtam, hogy úristen a gyerek nem evett. Utána még fél óráig aludt és onnantól egész éjjel alukált- és egy nyekkenés nélkül. A legkisebb meg ugyanígy, ő 5hetes korától alszik. Tápszeresek voltak, de nem hinném, hogy emiatt aludtak ilyen jól.
A középsőm nem volt hasfájós- sőt egyik sem- de őt nagyon sokat kellett dajkálni nap közben. Ő elég kis súllyal született, olyan kis elesettke volt- és kb 2hónapos koráig nappal nagyon sokat dajkáltam- és addig mellettem is aludt.
Próbáld meg azt, hogy úgy aludj, hogy rakd a mellkasodra a picit, az elég nyugtató szokott lenni. Karjaiddal is öleld át. Ha rajtad van, akkor a takarót csavard át magadon, mindkét végére feküdj rá, akkor tartja a picit, nem csúszik le rólad. Persze ne túl erősen, és próbálj meg így aludni vele. VAlószínű a te közelséged is hiányozhat neki. Ő még nagyon pici ahhoz, hogy elrontsd.
Elhiszem, hogy kimerítő a sok éjszakázás, de ez a néhéz időszak majd elmulik!!
Lehet, hogy ha nappal eleget lenne testközelben feltöltődne és ha ébredne is, "csak" enne.
Egy hónapos, könyörgöm, ha akartátok sem lehetett volna ennyi idő alatt elkényeztetni, már ha az alapvető igény kielégítése annak számít...
1 éves volt a fiam, mikor elegem lett abból hogy 3 óránként kel éjszaka cicizni, és leszoktattam róla.
A babád még nagyon picike, ez az időszak erről szól... semmiképpen ne fogj bele a leszoktatásba még. ha szerencséd van, magától átalussza majd az éjszakát 1-2 hónap múlva, ha nincs akkor úgy jársz mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!