Hány hónapos baba érett biológiailag arra hogy átaludja az éjszakát evés nélkül?
Az enyém ég nem alussza át, 13 hónapos, pedig nappal nagyon sokat eszik.
Fiam ilyen idősen már rég átaludta.
20 hónapos a lányom, de még nem alussza át az éjszakát. Én is azt hittem, azért, mert mindig együtt aludtunk és bármikor kapott cicit, de ez nem így van. Ugyanis most várjuk a kistesót, így - bár még napi kétszer-háromszor így is szopizik a leányzó - kevesebb tejem van meg kényelmetlenebb is a szoptatás, éjjel nem adok neki cicit, hacsak nincs valami baja (pl. fogzás) mert olyankor csak cicin nyugszik meg. De így is fölkel minden éjjel éjfél és kettő között valamikor és cumisüvegből vág be egy egész üveg tejet. Olyan mohón issza, hogy azt kell mondjam, tényleg éhes, nem poénból csinálja.
Szerintem babafüggő, kinél mikor jön el az az idő, hogy képes átaludni az éjszakát. Barátnőm nagyobbik kisfia 21 hós, már régóta nem ébred éjjel, sőt, a 4 hónapos kisfia is csak egyszer ébred, pedig ő is az anyukája mellett alszik és csak szopit kap. Ilyen idősen a lányom még éjjel is max. kétóránként szopott. Ezért is aludtam mellette, mert így föl se kellett kelnem, csak cicire húztam, ő meg kis önkiszolgáló volt, evett és azonnal vissza is aludt. Így nem volt gond az éjjeli ébredés nekem, gyakorlatilag alvás közben szoptattam. Most sokkal nehezebb, hogy föl kell kelnem és kimenni a konyhába tejet melegíteni.
ismerős gyerek január eleján született és átaludja.
Szerencsések.-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!