Ezt még senki nem kérdezte a szülésről?
Figyelt kérdés
nekm fogalmam sincs milyen loehetegy szülési fájdalom,azt szeretném kérdezni,akár elindították a szülést akár magától indult el ,mikor a legelső fájásod történt,mikor megismerted a lgelső fájás fogalmát,nem pánikoltál be,hogy ha ez ilyen" mi lesz ha egyre sürüsödik,és erősödik és vajon meddig tart?nem pánikoltatok be mikor először éreztétek?és végül mennyi ideig tartott?végül jobban vagy rosszabbul viseltétek mint ahogy saccoltátok? köszönöm :)2015. okt. 14. 10:02
11/11 anonim válasza:
Akkor pànikoltam be, amikor màr piszkosul fàjt. Azon agyaltam, el ne àjuljak-nem jól vettem a levegőt. Na meg az első tolónàl, senki nem volt ott, vissza kellett tartanom, piszok rossz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!