Van köztetek olyan, akinek a dokija azt mondta koraszülött lesz a babája?
Nálam koraszülött, de legalábbis nagyon kis súlyú babát jósolt a doki, mert nagyon rövid idő telt el a 2 terhességem között. 1 év különbséggel születtek a gyerekek.
Nem vált be a jóslat, lánykámat 11 nappal túlhordtam, 3900g volt, és 59 cm.
Az első babámnál 20. héten fájásaim lettek, nem sokon múlt, de sikerült bent tartani. Utána azt mondta az orvos, hogy 28 hétig mindenképp el kell vinni a terhességet, amikor ez meglett akkor 30. 34. 36. volt a cél, végül 37 hétre született 3300 g-al, teljesen egészségesen.
A 2. és a 3. gyerkőc között csak 1 év van, de ott nem mondták, hogy emiatt koraszülött lenne. Ők 39 és 38 hétre születtek.
nekem elég sok bajom volt, problémás kismama voltam :)
véreztem, nyíltam, cukrom volt, beindult, leállították, kórházban feküdtem, otthon feküdtem, 27. héten beilleszkedett a szülőcsatornába. akkor mondta a doki, hogy innen már nem lesz visszaút ha megint beindul, csomagoljak össze. akkor mindent megvettünk gyorsan. 28. héten pedig lekerültem a veszélyeztetett terhességről, hogy el tudjam intézni a dolgaimat, még dolgozni is visszamehettem. megnyugtattak, hogy nagy baba, most már nem lesz gond ha jön.
onnentól már nem is aggódtam, 35 hetesen be is indult, azért megpróbálták leállítani és sikerült. akkor 3 kiló fölöttire becsülték.
40. héten szültem, 3kilós lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!