Koraszülött kis súlyú babának milyen pelenkát hozassak be? Férjem megy vásárolni.
Figyelt kérdés
Fiú. 2200g2014. okt. 2. 12:55
1/8 anonim válasza:
liberonak van koraszülött pelenkája.
3/8 anonim válasza:
Bella Happynek is van 0-s mérete, nálunk az volt a kórházban. Mondjuk én utáltam, a Libero sokkal jobb.
4/8 anonim válasza:
de pelenka boltba, vagy talán bababboltba menjen dm, rossmann ilyen helyeken nincs
5/8 anonim válasza:
Pedig a nagyobb Dm-ekben van Libero koraszülött pelenka!
Keveset raknak ki, mert kevés fogy, de van!
6/8 anonim válasza:
Mi Libero 1 hasznàltunk, nagyon szerettem, elejèben kicsit visszahajtottam a hasànàl a szèlèt mert felèrt a mellkasa felèig :-)
7/8 anonim válasza:
A kisfiam 2480 grammal született,bella happy 1es pelust hordott,a köldökenel visszahajtottam. Az auchanban,brendonban biztos lehet kapni,mi is ott vettuk.
8/8 A kérdező kommentje:
Végül a dm-ből hozott pelenkát. Dm saját márkájú terméket. 2 félét hozott. Xs-es pelenkát, meg az újszülötteknek valót.
2014. okt. 3. 07:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!