Kinek lett koraszülött babája és mikor született, mikorra engedtek ki vele együtt?
Figyelt kérdés
2014. nov. 25. 14:15
1/3 anonim válasza:
Nekem 31 hétre született a lányom,4 és fél hónap után jöttünk haza a kórházból,ez volt 9 éve.
2/3 anonim válasza:
36. héten született a fiam. Pár órát inkubátorban kellett lennie, mert vékony volt a zsírréteg a bőre alatt, de a súllyal nem volt gond. 3.5 kg-os volt. A körmei viszont még nem nőttek ki teljesen. Az első éjjel a rooming-in ellenére sem lehetett velem, csak szoptatni kérhettem ki, mert bár nem került PIC-re, de koraszülöttnek nyilvánították és megfigyelték. Kedden született, csütörtökre besárgult, így kékfény alá került, de szombat reggel már haza is engedték. Ma már egészséges 10 hónapos fiú, semmi lemaradása nincsen hála Istennek. A terhességem nem volt problémamentes. Az elején haematoma miatt véreztem, majd sokat görcsöltem és hamar nyílt a méhszáj. Eddig húztuk, de örültem neki :) ) )
3/3 anonim válasza:
Nekem a 29. hétre született meg a kisfiam idén nyáron. 1680 gramm és 43 cm volt. Szerencsére nem kellett lélegeztető gépre tenni, mert időben megkaptam a tüdő érlelőket. Pár napig volt infúzión és utána már befogadta az anyatejet is. Szerencsém volt, nagyon ügyes baba volt, 3 hétig volt bent a koraszülött intenzíven. Most 19 hetes és már több mint 6 kg. Annyit kell még tudni, hogy szopizik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!