Az EDA befolyásolhatja a tágulást?
Szia, nálam úgy gondolom befolyásolta. Szerda este kezdődtek a fájások, és csütörtök délután 16.30-kor kaphattam meg az EDA-t. Addigra tágultam ki 2 ujjnyira. Onnantól kezdve viszont felgyorsultak az események, és 19.12-kor megszületett a kisfiam. Persze nem árt tudni, hogy az EDA-nak lehetnek "mellékhatásai" is. Nekem 3 (!) hétig tartó fejgörcsöm volt utána, amivel az ágyból sem tudtam felkelni, és még két hónapig szédültem. Szóval én biztos nem kérem újra.
26+4 hkm
Igen, az EDA segítheti sok esetben a tágulást, és a fájásokat is enyhíti.
Egy jópár oldalas doksi paksamétát aláiratnak veled mielött beadják, amiben leírnak mindent, főleg a mellékhatásait amik lehetnek.
S bár kiragadva egy-egy szarul hangzik, ez kb olyan,mint a gyógyszerek betegtájékoztatója.
Levédik magukat.
Én kértem, és semmi mellékhatása nem volt.
Le is kopogom, mert most 4 héten belül szülök megint és ha lehet,megint kérni fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!