A has formája és nagysága befolyásolhatja a császármetszés "sikerességét"?
Úgy értem ezt, hogy határozottan -sajnos- nagy hasam maradt az előző terhesség után, megnyúlt a bőr is, tehát lelógós, ún. "kötényhas" alakult ki .... ettől ugye rendesen tudnak újra császározni?
(attól rettegek, hogy nem tudják jól összevarrni, vagy hogy hogyan fér oda rendesen az orvos, stb. stb ... tudom, lehet, hogy hülyeség ilyenen gondolkodni, hiszen biztosan vannak ilyen "alkatú" nők, nem mindenki maradt nádszál ... főleg több gyerek után, túlsúllyal kütdők is vállalnak még babát........ ráadásul jelentős súlytöbblet is van rajtam..., szóval ezen agyalok, hogy ugye ugyanolyan jól sikerülhet a műtét mint az előző????)
Nem befolyásolja.
Több dolog:
- miért lett az előző császár? Most nem próbálhatod meg hüvelyi úton? Akkor nem romlana a hasad állapota (csak hogy egy előnyt mondjak a százból).
- a jelentős túlsúly leadása nem csak a pocakod állapotán javítana, főleg ha ennyire elengedett, a hasizmokat is edzeni kellene (loveyourbelly.hu)
- az orvosod milyen tanácsokat adott a helyzet javítására?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!