Szerintetek befolyásolhatja egy temetés a szülést?
Figyelt kérdés
Sajnos haláleset történt a családba. 37 hetes vagyok. Anyukám szerint nem kéne mennem a napon aszalódni, meg biztos a több órás bőgés se tenne jót, de vajon lehet olyan rossz hatással, hogy akár beinduljon a szülés? :S azért csak szeretnék elbúcsúzni is, de én is bizonytalan vagyok..2015. aug. 11. 11:14
1/8 anonim válasza:
Attol is fugg, ki halt meg, de en elmennek. Hatul allnek meg (ha lehet, arnyekos helyen), hogy ha nem birom, eljohessek. De megprobalnam mindenkeppen.
2/8 anonim válasza:
Közeli hozzátartozód? Ha igen, akkor elgondolkodnék rajta, de meleg van, lelkileg se tenne jót. Hidd el, 28 hetes terhesen is megterhelő volt lelkileg. 38 hetes terhes voltam, amikor újra volt egy temetés a családban, akkor tél közepe volt, kézzel-lábbal tiltakozott mindenki, hogy elmenjek. Igazuk volt. Ha akarod, otthon is meg tudod gyászolni magadban. Ha nem közeli hozzátartozód, akkor meg főleg ne menj el.
3/8 anonim válasza:
Én elmennék. A nyolcadik hónapban meghalt egy nagyon közeli barátom, és elmentem a temetésre. Nagyon megviselt, de ott kellett lennem, el kellett búcsúznom. Ígyis, úgyis napokig sírtam. Annyi, hogy akkor nem volt még ilyen meleg. De most sem döntenék máshogy.
4/8 anonim válasza:
Az elmúlt egy hónapban 3 temetésre is "hivatalos" voltam, egyikre se mentem el, a szeretteim legnagyobb egyetértésével. Főleg, hogy a 3-ból kettő esetben a meleg volt a fő bűnös, amiatt nem bírta tovább a szervezetük.
Csak akkor kockáztatnék, ha a legközelibb hozzátartozóim egyike (szülő, férj, saját gyerek) egyike menne el.
Most vagyok 37 hetes.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket. Nagymamámról van szó :(
2015. aug. 11. 12:01
6/8 anonim válasza:
Ha úgy érzed tényleg szeretnél elbúcsúzni, akkor szerintem próbáld meg. Max eljössz ha valami nem jó, tényleg nem túl kellemes állni a melegben, de attól, hogy elmész még ott tudod hagyni, ha nem érzed jól magad.
7/8 anonim válasza:
A nagymamám temetésére elmennék, legfeljebb tényleg olyan helyre állnék, ahol árnyék van, vinnék magammal egy palack vizet, összecsukható kis széket leülni. A búcsú nagyon fontos. (Nekem édesapám halt meg, amikor 37 hetes terhes voltam, egyedül intéztem a temetést, lévén az utolsó élő hozzátartozója. Nem volt választásom, nem maradhattam távol az ügytől. A lányom mégis időre született, semmi bajunk nem lett.) Kitartást.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) látom valaki pontozott, nem én voltam, ne szidjatok :)
2015. aug. 11. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!