Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha nem akarok, adni pénzt a...

Ha nem akarok, adni pénzt a szűlésnél, milyen lehetőségeim vannak?

Figyelt kérdés

Nem vagyok,híve annak,hogy az orvosnak adni kell pénzt...

Azt a pénzt,inkább ráfordítanám a babám dolgaira,mível sajnos az apa elhagyott így nem sok pénzem van,arra meg végképp,hogy több 10.000 -et fizessek az orvosoknak. :/ milyen megoldások vannak? És mire számíthatok? Vagy így izgulhatok,hogy valami baj lesz a szűlésnél?

2015. szept. 29. 17:18
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
29%

én még nem hallottam olyanról, hogy olyan sztk-ból, ahol van UH készülék, beutaltak volna minden különösebb indok nélkül magánorvoshoz, és hogy ott a magánorvos köteles lenne vizsgálatot csinálni. Kivétel persze ha baj van a babával és úgy küldenek genetikai vizsgálatra...csak kérdés felfedezik e hogy baj van, ha 8 héten nem látja az embriót olyan szar a készülék...

lehet hogy van ilyen amit írsz, bár kétlem, talán akkor ha tényleg nagy gond van, de az tuti hogy sztkból csak úgy nem delegálnak magán rendelésre.

még előnynek annyit írnék, hogy ugye így minden egy helyen van: rákhoz kenetvétel, uh, 12. heti vérvételek...ha én nem megyek magánorvoshoz, ez a 3 hely nekem 3 különböző településen lett volna..nem vicc :))

2015. szept. 29. 17:55
 12/42 anonim válasza:
38%
Ja, hogy ilyen is van? Hogy már az sem mindegy, hogy van e cigány a szobában? Ennyi erővel mondhatná a cigány is, hogy ő nem akar magyarral egy szobában lenni... Nekem aztán rohadtul mindegy lenne, hogy kivel vagyok egy szobában, csak minden rendben legyen.
2015. szept. 29. 17:58
 13/42 anonim ***** válasza:
39%

7!

Annak, aki épp akkor szolgalatban van, valóban az a dolga, azért kapja a fizetését. Ellenben Dr. Iksz Ipszilon, a fogadott orvosod bizony a gyereke keresztelojerol is ugrik, ha te hívod, hogy megindult a szülés és bizony ezért elvarja, joggal, hogy még is fizesd. Nem kötelező orvost fogadni, de ha valaki azt igényli, az nem ingyen van.

2015. szept. 29. 18:09
 14/42 anonim ***** válasza:
62%
12: szerintem te nem szültél még. Az osztályon nálunk volt egy ajtó, ahol a látogatóknak meg kellett állni, annál beljebb nem jöhetettek...na most ezt mindenki betartotta aki nem cigány. És senki sem tartotta be aki cigány. Ergo adott egy kismama, normális, aranyos kedves, épp szoptat. Mellette Lakatos Julianna 12 férfi testvére nézi a kismama melleit...nálunk olyan cigó is volt aki az ablakba dohányzott tőlem egy szobával arrébb. A hozzátartózóik végig metrózzák az utat, majd a retkes kezükkel, cipőjükkel minden szart behoznak az újszülött osztályra. A növérek meg nem mernek rájuk szólni. Igen, én örültem hogy ilyen nem volt az én szobámban. És ezeket nem most találom ki, valóban így volt: Vác, Jávorszky
2015. szept. 29. 18:12
 15/42 anonim ***** válasza:
58%
egyébkén én nem az mellett érveltem hogy fogadjon orvost a kérdező, csak tényszerűen leírtam, mit veszít ha nem fogad...nem volt célom hogy meggyőzzem arról fogad e orvost. Én abszolút tiszteletben tartom hogy ha valaki nem akar neki tejelni, hiszen valóban ez a munkájuk és így is elvégzik a feladatukat. Én inkább az eszközöket és az utólagos bánásmódot szerettem volna megfizetni, és azt is fizettem meg.
2015. szept. 29. 18:16
 16/42 anonim ***** válasza:
88%

Én nem fogadtam orvost, mégis, amikor két cigánylánnyal kerültem egy szobába, és szóltam, egy perc alatt intéztek nekem másik szobában helyet. (Nem vagyok rasszista, olyat csináltak, ami miatt nem voltam hajlandó tovább ott maradni.)

A kérdésre válaszolva: én sem vagyok híve az orvosfogadásnak, nem látom értelmét. Túl sok olyat hallottam, hogy fizették a magánrendelés díját, aztán a szülésre meg nem jött be a doki.

2015. szept. 29. 19:51
 17/42 anonim ***** válasza:
39%

14!

Amikor én szültem egy roma no volt a szobában. Itt is szabály volt, hogy nem szabad bejonni -senki nem tartotta be, csak az ő családja. ... Kismama meg elfordul, letakarja magát, ha szoptat. Nem egyszer elofordult velem, hogy nyilvános helyen kellett szoptatnom, de még egyszer sem bámult meg senki - én ugyanis eltakartam magam.

2015. szept. 29. 19:57
 18/42 anonim ***** válasza:
26%
szovodmenyes csaszaron volt alig birtam szoptatni csak egy pozban es abszolut kezdo is voltam a temaban raadasul 45 fok volt. ettol fuggetlen szivesen eltakartam volna magam mert szegyenlos vagyok de egyszeruen nem ment. raadasul kisebesedtek a melleim es emiatt lazasodtam ve ugyhpgy a 5. naptol kotelezo volt fedetlen keblekkel lennem amennyit csak lehet...milyen jo lett volna ezt cigany ferfiak kozott. ertem en hogy neked poztiv elmenyeid vannak es en tovabbra se irom h valaki emiatt fogadjon orvost. csak leirtam hogy velem igy volt. de mastol is hallottam mar hogy egybe tettek romakkal es erte ot inzultus
2015. szept. 29. 20:30
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

Jársz sztk-ba és szülsz ügyeletesnél.Én is így tettem,mert ugyanígy voltam vele,hogy inkább a babámra költöm azt a pénzt...Annyi olyat hallani,hogy kifizették a sok pénzt a doki meg szabin volt vagy bármi és be se ment...

Az ügyeleten való szüléssel sem volt gond,nagyon kedvesek voltak.

Most várom a második babám.

Nekem a munkából így sem kellett hiányozni,csak a 2 vérvételnél.Tudták,hogy dolgozom és megmondtam,hogy csak délután tudok járni,így akkora kaptam időpontot.

Hol fogsz szülni?Hányadik héten vagy?

36hkm

2015. szept. 29. 21:15
 20/42 anonim ***** válasza:
17%

11.

te itt valamit nagyon félreértettél. az sztk-ban nem volt uh készülék, beutalót kaptam uh-ra, amit felhasználhattam volna a kórházan, ahol ingyen és bérmentve tb-re megcsinálták volna a genetikai uh-t. ehelyett én magánrendelőbe mentem, nem ők delegáltak (ilyet sosem mondtam, nem is értem, honnan szedted ezt a blődséget) és nem a két szép szememért csinálták meg, hanem az aktuális díjszabásért, nyilván. ilyen meg van, bárki megteheti... mégegyszer tehát a sima terhesgondozásért nem fizettem, de az uh-kért igen, mert így döntöttem. és azokról kértem DVD-t, mert így döntöttem. nem túl nagy ördöngösség.

remélem, így már világos és érthető

10.

2015. szept. 29. 21:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!