Ha nem akarok, adni pénzt a szűlésnél, milyen lehetőségeim vannak?
Nem vagyok,híve annak,hogy az orvosnak adni kell pénzt...
Azt a pénzt,inkább ráfordítanám a babám dolgaira,mível sajnos az apa elhagyott így nem sok pénzem van,arra meg végképp,hogy több 10.000 -et fizessek az orvosoknak. :/ milyen megoldások vannak? És mire számíthatok? Vagy így izgulhatok,hogy valami baj lesz a szűlésnél?
én még nem hallottam olyanról, hogy olyan sztk-ból, ahol van UH készülék, beutaltak volna minden különösebb indok nélkül magánorvoshoz, és hogy ott a magánorvos köteles lenne vizsgálatot csinálni. Kivétel persze ha baj van a babával és úgy küldenek genetikai vizsgálatra...csak kérdés felfedezik e hogy baj van, ha 8 héten nem látja az embriót olyan szar a készülék...
lehet hogy van ilyen amit írsz, bár kétlem, talán akkor ha tényleg nagy gond van, de az tuti hogy sztkból csak úgy nem delegálnak magán rendelésre.
még előnynek annyit írnék, hogy ugye így minden egy helyen van: rákhoz kenetvétel, uh, 12. heti vérvételek...ha én nem megyek magánorvoshoz, ez a 3 hely nekem 3 különböző településen lett volna..nem vicc :))
7!
Annak, aki épp akkor szolgalatban van, valóban az a dolga, azért kapja a fizetését. Ellenben Dr. Iksz Ipszilon, a fogadott orvosod bizony a gyereke keresztelojerol is ugrik, ha te hívod, hogy megindult a szülés és bizony ezért elvarja, joggal, hogy még is fizesd. Nem kötelező orvost fogadni, de ha valaki azt igényli, az nem ingyen van.
Én nem fogadtam orvost, mégis, amikor két cigánylánnyal kerültem egy szobába, és szóltam, egy perc alatt intéztek nekem másik szobában helyet. (Nem vagyok rasszista, olyat csináltak, ami miatt nem voltam hajlandó tovább ott maradni.)
A kérdésre válaszolva: én sem vagyok híve az orvosfogadásnak, nem látom értelmét. Túl sok olyat hallottam, hogy fizették a magánrendelés díját, aztán a szülésre meg nem jött be a doki.
14!
Amikor én szültem egy roma no volt a szobában. Itt is szabály volt, hogy nem szabad bejonni -senki nem tartotta be, csak az ő családja. ... Kismama meg elfordul, letakarja magát, ha szoptat. Nem egyszer elofordult velem, hogy nyilvános helyen kellett szoptatnom, de még egyszer sem bámult meg senki - én ugyanis eltakartam magam.
Jársz sztk-ba és szülsz ügyeletesnél.Én is így tettem,mert ugyanígy voltam vele,hogy inkább a babámra költöm azt a pénzt...Annyi olyat hallani,hogy kifizették a sok pénzt a doki meg szabin volt vagy bármi és be se ment...
Az ügyeleten való szüléssel sem volt gond,nagyon kedvesek voltak.
Most várom a második babám.
Nekem a munkából így sem kellett hiányozni,csak a 2 vérvételnél.Tudták,hogy dolgozom és megmondtam,hogy csak délután tudok járni,így akkora kaptam időpontot.
Hol fogsz szülni?Hányadik héten vagy?
36hkm
11.
te itt valamit nagyon félreértettél. az sztk-ban nem volt uh készülék, beutalót kaptam uh-ra, amit felhasználhattam volna a kórházan, ahol ingyen és bérmentve tb-re megcsinálták volna a genetikai uh-t. ehelyett én magánrendelőbe mentem, nem ők delegáltak (ilyet sosem mondtam, nem is értem, honnan szedted ezt a blődséget) és nem a két szép szememért csinálták meg, hanem az aktuális díjszabásért, nyilván. ilyen meg van, bárki megteheti... mégegyszer tehát a sima terhesgondozásért nem fizettem, de az uh-kért igen, mert így döntöttem. és azokról kértem DVD-t, mert így döntöttem. nem túl nagy ördöngösség.
remélem, így már világos és érthető
10.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!