Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha a második babát várom...

Ha a második babát várom emelgethetem az elsö gyerekemet aki 2.5éves? Nem lessz baja a babámnak a pocimban, meddig emelgethetem ugyértem ha már nöl a pocim akkor is? Hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés
2008. szept. 9. 10:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ne emelgesd!Legfeljebb utesd az oledbe,vagy ilyesmi ha epp a babusgatasodra vagyik.

A baratnom kislanya 1.5 eves sem volt nikor terhes maradt a kisfiaval es a kiscsajnal elmagyarazta,h nem szabad,es h miert nem es a kiscsaj olyan edes volt,megertette.Igy a csaszar utan sem volt problema.

Szerintem a te gyereked is megerti majd ha elmagyarazod neki.

Gratulalok mindkettohoz!

2008. szept. 9. 11:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én lányom két éves, én most a 28 héten vagyok. Nekem is azt mondta a védőnő, hogy ne emelgessem, de nem esett rosszul, úgyhogy kb. a 20. hétig sokat emelgettem. Most is van, hogy felemelem, kb. 10 mp-ig bírom tartani. Én azt olvastam valahol, hogy lehet emelgetni, a nődokim is megerősített ebben, kérdezz rá te is, ha ez miatt aggódsz. Úgyis érezni fogod, hogy neked meddig esik jól, de azért tényleg beszéld meg az első gyermekkel, hogy most már ez nem fog menni.

2008. szept. 9. 12:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! A kisfiam 7 hónapos volt mikor teherbe estem ,igy kénytelen voltam emelgetni. A súlya a terhességemmel együtt nőtt. Szépen megszoktam,utolsó percig felvettem,ha kívánta. nem lett semmi bajunk.De ha úgy érzed húzódik a hasad,ne emelgessd. vigyázz magatokra!
2008. okt. 2. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!