Milyen érzés a méhlepény leválás ( idő előtti)? Akinek ez a komplikáció adódott, mit érzett pontosan, és mikor ( hány hetesen) történt? Volt valami előzménye? Mi lett végül a babával?
18. héten volt részleges méhlepény leválásom. távozott a méhlepény darabka. ez péntek késő este volt, akkor megvizsgáltak, majd bent feküdtem egész hétvégén, rutascorbint és extra adag magnéziumot kaptam napi 3x.
hétfőn reggel volt a következő vizsgálat, haematoma volt a méhlepény leválás helyén, így dönthettem, bent maradok vagy hazamegyek. hazamentem, persze feküdnöm kellett, csak pisilni és zuhanyozni kellhettem fel. mondjuk én ezt simán meg tudtam oldani, első babám volt.
2 hét múlva volt a kontroll, akkor is haematóma...
ja amúgy nem véreztem nagyon, egy tisztasági betétet tettem csak be és bőven elég is volt, mire beértem a kórházba (20 perc) addigra elállt és utána 2 napig barnáztam.
26. hét körül megint véreztem, akkor meg se kérdezték, hogy bent maradok-e, mondták, hogy feküdjek csak tovább. 28. héten már minden rendben volt, akkor levettek a veszélyeztetettről is és mehettem vissza dolgozni.
aztán 35. héten véreztem megint, de annak már ehhez nem volt köze, beindult a szülés, tágulási vérzésem volt, de még azt is sikerült leállítaniuk :) 39 hétre született a gyerkőc, szerencsére minden rendben volt, azóta is, nagy ovis már :D
a sértegetőkkel, okoskodókkal meg ne foglalkozz, ne húzd fel magad, nem tesz jót és nem is ér annyit :)
utolsó vagyok :)
csak pihenj sokat amennyit tudsz feküdj és ne idegeskedj! :)
nekem a 28. héten, mikor már rendben volt a lepényem, mondta az orvosom, hogy pakoljam össze a kórházi csomagom, mert beilleszkedett a szülőcsatornába, nagyon lent is volt, tényleg koraszülésre számítottak és még így is az utolsó előtti pillanatban sikerült visszatartani :)
nagyon ügyesek a dokik! ;) rutascorbint szedjed, ha nem is használ, de legalább a tudat.. :D
tényleg szorítok, kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!