37 hetes terhes vagyok es a dokim szerint tul érett a méhlepény. Valakinek volt hasonlo tapasztalata aggodom h talán lemarad a fejlodésbe a babokám. Mitol lesz tul érett a méhlepény? Lehet ha hamarabb fog szuletni? Valaszaitokat koszonom
37 hetesen miről marad le? Ha most szülnél már nem koraszülésről lenne szó, hanem egészséges babáról.
Nem értem az aggódást.
Nekem múlt héten, azaz a 25. héten állapítottak meg II. fokban érett lepényt, jövőhéten néznek áramlást de nem írtak fel semmit. GOndolom megnézi, hogy ellátja e a babát rendesen, ha nem, akkor kezd velünk valamit. Amúgy a babám nincs lemaradva, másfél héttel nagyobb a koránál, szóval eddig tuti ellátta a feladatát rendesen a lepény.
37. héten szerintem ne aggódj, esetleg kicsit visszafogy a baba, ilyenről hallottam, de ha bármi gond van, akkor soron kívül kiveszik.
Nyugi :)
"én 31-34 hetesen voltam I fokban érett, azonnal írt fel..."
Nem II. fokot akartál írni?
Én most néztem meg az ultrahang eredményeimet, nekem már a 12 hetes ultrahangon I. fokban érett volt a méhlepényem.
És majd csak 33 hetesen lett II. fokban érett.
36 hetesen volt III. fokban érett, amúgy a 38. héten született meg (toxémiás voltam) a kisfiam 3960 grammal és 54 cm-el.
Szóval nyugi kérdező, már akár szülhetnél is, szóval itt már nem igazán számít a méhlepény érettsége.
7-es
a terhességi kor előrehaladtával nem szükségszerű a lepényérés, van, aki 0-ssal, vagy I-essel megy szülni is..
és a papíromon az állt 31-34 hetesen hogy "I-II" fokban érett, viszont a szülés utáni kórházi jelentőmön meg I-esnek írta a kórház
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!