Ha orgazmusközeli állapotban megfeszül a hasam, leválhat a méhlepény, vagy léphet fel komplikáció?
Az a helyzet, hogy napi szinten van ez, van úgy, hogy többször is, és ilyenkor befeszül a hasam nagyon, mikor már majdnem elmegyek. Van vele így valaki, és baj -e ez? Tudom idiótán hangzik a kérdés, de kicsit aggódom, mert eléggé befeszül az alhasam a méhem tájékán. Köszönöm a válaszokat!
Félidős kismami
Sima orgazmusnál is van egy feszítő érzés, mielőtt jön a csúcspont.
Ha nincs görcsölés, vagy vérzés, akkor no para.
Egyébként-bár nem árt a magzatnak az orgazmus-érzés, sőőt- de napi 1 -nél ne legyen több, mert azért mégis csak "másállapotban" vagy!
Nem idióta, csak nem értem, hogy naponta többször kerülsz orgazmus közeli állapotba. De jó neked;)
De a lényeg: nekem minden orgazmus után keményedett a hasam, sokszor hosszú percekig olyan is maradt. Nem túl kellemes, és én is féltem, de semmi baj nem lett belőle. Mondjuk én épp emiatt nem nagyon kívántam az egészet.
Az teljesen normális, hogy orgazmusnál bekeményedik a méhed. Akkor is ez történik, amikor nem terhes az ember lánya, csak akkor nem vesszük észre.
Normál terhességnél nem okozhat problémát az orgazmus. Ha esetleg van valami gond (pl. túl mélyen tapad a méhlepény), akkor a doki úgyis letilt a házaséletről.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Általában napi 1-2 van, de van úgy, hogy rámjön és.. többször kívánom. A párom mindig letámad, szal esélyem se lenne kevesebb orgazmusra... meg ha magamnak csinálom, akkor meg az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!