Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A méhlepény a méhszájat fedi....

A méhlepény a méhszájat fedi. Placenta praevia. A méhlepény rálóg a méhlepényre?

Figyelt kérdés
Ezt allapatottak meg nalam,megirnatok nekem,ha ilyen volt nektek is. Nyugtatgatnak h.feljebb megy,de h.be is lehet verezni...nagyon meg vagyok ijedve.Sokat pihenek,gyogyszereket szedek...es aggodom.Kerlek irjatok a temaban!Koszonom.
2015. ápr. 7. 21:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős terhes vagy? Mert ha az elején találnak ilyet akkor jó eséllyel feljebb megy majd.
2015. ápr. 7. 21:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hány hetes a tehesség? A megeröltető dolgokat kerülni kell. Én az elején véreztem is, de a 17. Héten már minden jó helyn volt. Természetes úton szültem. Ha nem húzódik feljebb, akkor császár.
2015. ápr. 7. 21:41
 3/9 anonim ***** válasza:

Méhlepény rálóg a méhszájra nem?Vagyis fedi.Nekem is ez volt a 12. Heti uh-n.

Ahogy nő a terhesség,feljebb megy(jobb esetben)

2015. ápr. 7. 23:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem csak érintette a méhlepény a méhszájat olyan 18 hetesen, de a 30. hét körül már jór pár centire volt tőle. Nem kellett feküdni, csak az erőlködés és a házasélet volt tiltólistás. Egyébként nem "megy" feljebb, hanem megnő a méhed - kicsit úgy, ahogy a lufit fújják és nagyobb lesz és arrébb kerül rajta a minta is.
2015. ápr. 8. 06:30
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia.

10 hetesen csak úgy a semmiből bevéreztem,bent tartottak megfigyelésen,de csak a 12. hét körűl vették észre hogy a lepény fedte a méhszájat és az okozta a vérzést.

4 hétig csak feküdtem szinte.

Napi 3x2 szem Magne b6-ot szedtem.

Hetekig még barna folyásom volt,főleg összehúzódásnál.

Kb. a 15. héttől elkezdett felhúzódni és a 18.heti ultrahangon már minden rendben volt.

Viszont tartsd be a fekvést,pihenést,ne emelgess semmit,nagyon kíméld magad.

Nekem akkor azt mondta az egyik doktornő hogy nagyon vigyázzak,mert egy erősebb vérzésnél meg kell szakítani a terhességet,hogy ne kerűljön veszélybe az életem.

Nem játék,annyira azért nem kell megijedni tőle.

Csak tartsd be amit a doki mond!

2015. ápr. 8. 06:31
 6/9 LadyLoss ***** válasza:
Nekem a 18. héten állapították meg. Most 33 hetes vagyok és egy centit nem ment feljebb, pedig engem is ezzel nyugtattak. Emiatt császárom lesz. Egészen eddig nem volt gondom vele, nem feküdtem, csináltam a mindennapi dolgaim, de a szobafestés után minimális vérzés jelentkezett. Az orvosom most szigorú fekvést és rengeteg magnéziumot írt elő. Már múlik hála istennek....
2015. ápr. 8. 07:36
 7/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok,koszonom a valaszokat. 20hetes vagyok.Nekem Kb.a 14.hettol fedi teljesen a mehszajat. Ahogy az uh-on fogalmaztak csutkara rajta van. 13-18het kozott vegig vereztem de csak barnan kkrhazban is voltam vele.Magneziumot,Kalciumot,Rutascorbint -es a 24.hetig Utrogestant szedek.Itthon fekszem,mint egy oreg rokon...a csaszar ugyis adott lenne az elso ket gyerkoc is az volt.Csak azzal is riogatnak, h.a 24.hetig el is lehet vetelni.Felek a hirtelen verzestol,kijon e idore a mento...itt a ket kicsi, ha velem vmi lenne...Nagyon aggodom. Minden napot megkoszonok Istennek.
2015. ápr. 8. 12:54
 8/9 LadyLoss ***** válasza:
Fel a fejjel! Minden rendben lesz! Szorítok neked. :)
2015. ápr. 9. 08:56
 9/9 anonim ***** válasza:
A placenta praevia jellemzően nem szokott olyan mértékű vérzést okozni, hogy igazán veszélyes legyen.
2015. ápr. 9. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!