Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A méhlepényt hány fokban...

A méhlepényt hány fokban mérik? IIfok után van érettebb?

Figyelt kérdés
nekem 1 hete volt IIfokban érett 37hetesen. mire számíthatok ebből?

2014. nov. 21. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:
38%

szia

0-1-2-3

a 3már elég gáz,az már eléggé el van meszesedve..

2014. nov. 21. 22:17
 2/4 Vilcsianyuja ***** válasza:
Van III. fok is, amikor már nagyon elmeszesedik a méhlepény és feltételezhető, hogy nem tud elég vért pumpálni a köldökzsinórba, de nem feltétlenül jelent gondot a terhesség végén, csak fokozottan oda kell figyelni a babára, jók-e az áramlási adatok. A te II. fokod így 37 hetesen nem rossz.
2014. nov. 21. 22:18
 3/4 Vilcsianyuja ***** válasza:

Bocs, az előbb gyorsan írtam, és jó nagy hülyeségeket. Természetesen a vért a szív szokta pumpálni, a köldökzsinórba meg nem jut anyai vér.

Most akkor megpróbálom egy kicsit korrektebben: a nagy fokban elmeszesedett lepény érhálózatában nem olyan jó már az anyai vér keringése, nehezebben szűrődik át az oxigén és a tápanyagok a magzati köldökzsinórvérbe.

2014. nov. 21. 22:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 36 hetesen II.III fokban érett a lepény.

Azt mondták normális ilyenkor már!

37 hkm

2014. nov. 22. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!