Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van olyan, aki nem tudta...

Van olyan, aki nem tudta megszülni a méhlepényt? Mit csináltak vele?

Figyelt kérdés
Félek tőle, hogy mire a piciért már megszenvedtem addigra bekavar már komplikáció... a méhlepény. Volt akinek ez problémát okozott és EDA nélkül szült?
2010. júl. 25. 17:06
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
*más komplikáció, nem már, bocsi :)
2010. júl. 25. 17:07
 2/19 anonim ***** válasza:
66%

úgy tudom az orvos kézzel leválasztja vagy altatásban leveszik és átnéznek belülről nem-e maradt benn darabja -ami megeshet ha nem természetesen választódik le-

eda nélkül szültem de nem volt ilyen gondom akit hallottam hogy megesett vele utánna kicsit fájt a pocakja mert érzékenyebb ...

2010. júl. 25. 17:09
 3/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ:) EDA nélkül milyen volt a szülés? azért túlélhető? én bízom a magas fájdalomküszöbömben.. éltem már át erős fájdalmakat, és amikor nem küzdök ellene, hanem beletörődök, olyankor elviselhetővé váltak. Remélem beválik :S
2010. júl. 25. 17:11
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
A méhlepény megszülését ne úgy képzeld el mint valami nagy dolgot, mikor a fiam megszületett, nyomott egyet a hasamon a doki és kb észre se vettem h mi van, az már nem kimerítő....én minden nélkül szültem és nem volt gond, tudod az adrenalin csodákra képes...:)
2010. júl. 25. 17:12
 5/19 A kérdező kommentje:
igen, csak olvastam olyat, hogy van olyan, amikor nem válik le, és olyankor kikaparják vagy mi.. és ezt EDÁsoknál olvastam, hogy egyből megcsinálta a doki, és szerencséjük volt, mert hatott még az EDA, de ha minden nélkül fogok szülni, és esetleg ilyen megtörténik, akkor kapok érzéstelenítőt, ugye?
2010. júl. 25. 17:14
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

teljesen fájdalomcsillapitás nélkül szültem mondjuk kicsi volt a baba de én is csak 158 centi vagyok és 52 kg. ő 2580 gr. volt

nem fájdalomként éltem meg a fájásokat bár ahol szültem -deoec - nem lehet alternativan szülni igy csak forogtam az ágyon meg az oldalamra fordultam néha

a kitolás meg nagyon gyors max. 20 perc volt úgyhogy nem volt időm gondolkodni hogy nekem most rossz....

a méhlepény szülése se fáj épp néztem hátrafelé hogy fürdetik a babámat a férjem is ott volt vele és akkor mondta a doki hogy nyomjak egyet az volt az .. a szülésznő átnézte megvan e minden része és aztán kezdtek varrni de akkor már ott voltak mellettem és nem éreztem semmit ... bár a szülésznő szerint tompa volt a tü...

hát ennyi nem fáj de nem lehet egy ujj elvágással egy lapon emlegetni állitólag a vesekő szüléséhez hasonlit - nem tudom nekem olyan sose volt---

2010. júl. 25. 17:18
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
igen akkor elaltatnak egy rövid időre. és kanállal kikaparják a méhet vannak kórházak ahol át is mossák fertőtlenitős oldattal de ez már egyre ritkábban a gyakorlat része
2010. júl. 25. 17:19
 8/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat :)
2010. júl. 25. 17:20
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szivesen .

Remélem nem lesz semmilyen komplikáció és kivánok gyors szülést !!!

2010. júl. 25. 17:23
 10/19 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, remélem így lesz :)
2010. júl. 25. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!