Van olyan, aki nem tudta megszülni a méhlepényt? Mit csináltak vele?
úgy tudom az orvos kézzel leválasztja vagy altatásban leveszik és átnéznek belülről nem-e maradt benn darabja -ami megeshet ha nem természetesen választódik le-
eda nélkül szültem de nem volt ilyen gondom akit hallottam hogy megesett vele utánna kicsit fájt a pocakja mert érzékenyebb ...
teljesen fájdalomcsillapitás nélkül szültem mondjuk kicsi volt a baba de én is csak 158 centi vagyok és 52 kg. ő 2580 gr. volt
nem fájdalomként éltem meg a fájásokat bár ahol szültem -deoec - nem lehet alternativan szülni igy csak forogtam az ágyon meg az oldalamra fordultam néha
a kitolás meg nagyon gyors max. 20 perc volt úgyhogy nem volt időm gondolkodni hogy nekem most rossz....
a méhlepény szülése se fáj épp néztem hátrafelé hogy fürdetik a babámat a férjem is ott volt vele és akkor mondta a doki hogy nyomjak egyet az volt az .. a szülésznő átnézte megvan e minden része és aztán kezdtek varrni de akkor már ott voltak mellettem és nem éreztem semmit ... bár a szülésznő szerint tompa volt a tü...
hát ennyi nem fáj de nem lehet egy ujj elvágással egy lapon emlegetni állitólag a vesekő szüléséhez hasonlit - nem tudom nekem olyan sose volt---
Nagyon szivesen .
Remélem nem lesz semmilyen komplikáció és kivánok gyors szülést !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!