Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 36 hetesen III-as fokban...

36 hetesen III-as fokban érett méhlepény normális? Meddig lehet vele húzni?

Figyelt kérdés
A doki nem mondott semmit róla, múlt héten mérték a babát akkor minden mérete jó volt, közel 2600gr.
2014. júl. 29. 14:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem 36. Heten I.fokban volt érett utána nem volt mar uh. De 40+ 5 re született a lànyom. 36 hetesen nekem is 2600 ra becsülték. 3720 gr 50 cm lett. Spontán természetes úton. Ne aggódj szerintem van még időd, ha szeretném még megszűlni szedi magnézium +B6 ot a 38. Hétig. Az valamennyit segít :)
2014. júl. 29. 14:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Magnéziumot nem szabad 36. hét után szedni.

Azt olvastam, hogy a III-as fokban érett lepény esetén a baba tüdeje biztosan érett. Lehet, hogy hamarabb kijön, lehet hogy nem, de ha ki is jön már nem tragédia, hiszen a tüdő az utolsó ami felkészül a kinti létre. Az orvosod mondta volna ha baj van. Néztek nálad áramlást? NST/CTG reaktív?

2014. júl. 29. 15:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Bocsi az OFF ért. Miért nem szabad szedni magneB6 ot?? Szülésznőm, és védőnőm mondta hogy szedjem 38. Hétig.
2014. júl. 29. 16:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Voltam nst-n, nem mondták, hogy gond lenne. A doki meg csak megkérdezte, hogy van-e panasz, és ennyi. A jövő héten kell újra menni.
2014. júl. 29. 16:00
 5/5 anonim ***** válasza:
A magnéziumot a 36. hét után nem javasolják, mert annak épp az a lényege, hogy méhösszehúzódás csökkentő hatása van. Ha a szülés beindulna, ez befolyásolja a méhtevékenységet, lassítja a tágulást. Nem utolsó sorban pedig csontosítja a baba koponyáját, ami a kitolásnál problémát okozhat.
2014. júl. 29. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!