Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárosok! Kinél hogy volt ez?

Császárosok! Kinél hogy volt ez?

Figyelt kérdés

rengeteg kérdésem lenne:

-műtét közben meztelen vagy?

-pizsamát ne is vigyek be a seb miatt?

-tényleg nem lesz szükségem az ilyenkor használt nagyobb méretű betétekre elég a sima éjszakai?

2015. szept. 9. 10:13
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Én nagyon nehezen mozogtam, mert hatalmas hasam volt, és az úgymond ránehezedett a sebre. Így kínlódás lett volt a pizsamanadrággal szenvedni. Egyszerűbb a hálóing.

A haskötő nagyon jó dolog, sajnos én is csak később jöttem erre rá.

Ja, és a műtét előtt borotválnak (hiába előtte csináltam két nappal), bekötik a katétert is, ami szintén kellemetlen. Ha hosszú hajad van, érdemes szorosan befonni, hogy kényelmes legyen. (ezt is elmulasztottam sajnos...)

Nekem még az első szex is szülés után olyan volt, mintha szűz lettem volna, nagyon fájt, több alkalom telt el, mire minden normálisan zajlott le, hiába nem történt odalent semmi.

2-es voltam.

2015. szept. 9. 10:44
 12/34 A kérdező kommentje:
igen én is tennát vettem 1 csomaggal de mikor megláttam hogy mekkora te jó ég kell neki egy külön bőrönd szinte :)de akkor biztos ami biztos alapon beviszem,és mellé egy csomag éjszakait remélem ez elég lesz míg benn vagok
2015. szept. 9. 10:44
 13/34 A kérdező kommentje:
2-es! köszi akkor mindenképp beszerzek egy haskötőt mert alapból nekem is volt egy kis hasam még terhesség előtt, el sem tudom képzelni milyen lesz utána, hosszú hajam is van csak utálom összefogni.
2015. szept. 9. 10:49
 14/34 anonim ***** válasza:
Kerdezo, a pizsamanal nem a gomb a lenyeg, hanem hogy lesz egy vagas a hasadon, es nem fogod elviselni a gumis derekat.
2015. szept. 9. 10:58
 15/34 anonim ***** válasza:

Mármint a terhesség alatt volt nagyon nagy hasam, és szülés után közvetlenül is nagy maradt, így lógott. De 3 hét alatt szépen lement.

A hajbefonás azért praktikus, mert a műtét előtt be fogják adni a gerincbe az érzéstelenítőt, és a haj csak útba lenne, meg fekvésnél is csak zavaró.

Aztán érdeklődd meg, hogy abban a kórházban hogyan szokás a császármetszés utáni ellátás. (mindenhol más és más)

Nyíregyházán a következő: a műtét után közvetlenül 12 óra szigorú fekvés egy speciális megfigyelő kórteremben.

A fejet se nagyon szabad felemelni (mert utána erős fejfájás lehet) rengeteget kellett inni (rugalmas szívószállal megoldható), enni max egy kis kekszet, ropit. Az őrzőbe apuka is bejöhetett.

A 12 óra leteltével muszáj elkezdeni felállni (előtte kivették a húgycsőből a katétert) ami legtöbb esetben sajnos nem egyszerű. És el kell (kötelező) menni pisilni/wc-ézni.

Majd jön a doki, megnézi a sebet, és ha minden rendben, át lehet menni a normál kórterembe.

Kb. ennyi.

2015. szept. 9. 10:58
 16/34 anonim ***** válasza:

Megint az angliai vagyok. Haskoto az kinek jo kinek nem, nekem nem kellett, csaszar utan masnap mar teljesen lapos hasam volt, csodalkozott is a doki, mint aki nem is szult.

Eleg draga , szerintem varj vele, hogy veszel - e.

2015. szept. 9. 11:01
 17/34 anonim ***** válasza:

15 - os, ez annyira fura a kulfoldi rendszerhez kepest :)

Itt nalunk 5 ora utan fel kell kelni, ment is siman, egyedul mentem a mosdoba. Csaszar utan 10 percel mar ulni kellett ( felig ulo helyzetbe ) es hoztak a meleg fincsi ebedet, utana kavet es kekszet :)

2015. szept. 9. 11:04
 18/34 anonim ***** válasza:
Nekem a második naptól elèg volt az éjszakai betét.
2015. szept. 9. 11:04
 19/34 anonim ***** válasza:
Kerdezo, a kateter utan az elso par pisiles nehez, nekem az volt a legrosszabb!
2015. szept. 9. 11:05
 20/34 A kérdező kommentje:

12 óra a megfigyelés?? az igen csak sok, remélem itt BP-n nincs annyi hát a babámmal addig mi lesz ne lássam, ne szoptassam?

a pizsamagatyára visszatérve meg csak annyi hogy bugyit is ugyanúgy hordanod kell, és gondolom az is hozzáér a sebhez de mindegy lehet itthon hagyom akkor.

2015. szept. 9. 11:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!