Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Pukkanást hallottam a hasam...

Pukkanást hallottam a hasam felől, de a magzatvíz nem folyt el. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Reggel óta nagyon rossz a közérzetem is. Még korai lenne a szülés. Volt valakinek olyan, hogy megrepedt a burok, de a magzatvíz csak valamivel később folyt el? 36+3hkm
2015. szept. 1. 09:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Én mindenképpen elmennék az orvosomhoz a helyedben, ha másért nem, azért biztos, hogy megnyugodjam. Remélem minden rendben lesz Veletek.
2015. szept. 1. 10:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Figyeld magad, hogy folyik vagy szivárog-e. Előfordulhat, hogy fenn reped a burok, és akkor csak szivárog a víz. Ha van rá esély, akkor menj el a dokihoz. De szerintem teljesen ártalmatlan a pukkanás.
2015. szept. 1. 10:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Figyeld magadon a jeleket. Nekem egy halk pukkanás után kb. 4 órával kezdett el szivárogni a víz, és akkor is csak egy nagyon kicsit! Ez nekem 37 hetesen és 4 naposan volt.
2015. szept. 1. 11:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Akkor nem törvényszerű, hogy egyből elfolyik vagy szivárog a magzatvíz. Nagyon sokat mocorog a baba, de fájás sincs, semmilyen tünet azóta se. Kedden nem rendel az orvosom :(
2015. szept. 1. 12:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem a pukkanás után szivárogni kezdett a víz. Nem folyt,nem ömlött,de nedves lett a tisztaságim.. bementünk a szülészetre és be is indult.. Figyeld magad, inkább menj be feleslegesen,mint baj legyen, még,ha másik orvos is néz meg!!
2015. szept. 1. 14:39
 6/10 A kérdező kommentje:
Beszéltem a szülésznővel azóta,elmondtam részletesen mi történt és hogy semmi tünetem nincs, azt mondta valószínűleg csak úgy mozdult a baba és azt éreztem /hallottam.
2015. szept. 1. 15:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Az teljesen mindegy mikor rendel az orvosod, ilyenkor az ügyeletre kell menni.
2015. szept. 1. 15:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Az utolsó időkben van egy ilyen muris jelenség, a pukkanások. Nekem semmi más nem történt ilyenkor.
2015. szept. 2. 14:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Én az elmúlt hetekben kb 4szer hallottam már. Bár ez inkább pattanás szerű hang volt. Nincs semmi változás azóta sem.35 hetes vagyok
2015. szept. 7. 21:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Vegulis 2015 oktober 1 lett meg a kislanyom teljesen egeszsegesen 3100g 51cm es miutan megszuletett tobbszor hallottam azt a roppanast, valoszinuleg a kis izuletei ropogtak.
2016. szept. 17. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!